Share |

Factory Fashion Market v Brně i v Holešovicích

Trh s nezávislou módou se bude konat v Brně i v Praze.
Brněnský Factory Fashion market propukne už tento týden, v Praze se bude shopovat od 9.12.
Tiskové zprávy:
 
18.-20. listopadu se do prostor multikulturního domu Stadion vrací trh nezávislé módy Factory Fashion Market. Již pátou prodejní přehlídku originálního oblečení, šperků a designu doplní módní přehlídky, taneční a kadeřnické vystoupení. Celou dobu budou hrát DJs, večerní afterparty se tentokrát uskuteční přímo ve velkém sálu.
Podtitulek listopadového Factory Fashion Marketu zní Shop Locally a vybízí tak k odpovědnějším nákupům zboží, které neobjelo celou zeměkouli předtím, než se usadilo ve vaší nákupní tašce.
 
+
 
Holešovice Fashion Market promění holešovickou tržnici v trh nezávislé módy, šperku a designu. 9. - 10. prosince najdete v hale č. 7 prodejní stánky čerstvých českých návrhářů a především nepřeberný výběr zajímavých a originálních vánočních dárků. Nákupy oživí příjemná hudba, bar a módní přehlídky. Holešovice Fashion Market pořádají značky LoveMusic a Plazma-lab.
Po celou dobu Holešovice Fashion Marketu budou hrát Peter Pea a W.DJ. Módní přehlídky českých nezávislých značek začnou oba dva dny v osm hodin večer. Sobotní přehlídky uvede vystoupení taneční skupiny Wackkiki, specializující se na showcase nejextravagantnějších tanečních stylů jako je Waacking a Vogue.
V pátek bude prostor pro návštěvníky uzavřen v deset hodin večer, ale pokračovat budete moci na afterparty v nedalekém klubu Cross. Na dvou scénách zde vystoupí Tenor Fly (UK), MC Cocoman, Mc. Dr Kary a další. V sobotu si budete moci užít afterparty přímo v prostorách haly 7 Pražské tržnice, kde bude hrát Gadjo.cz and live F.T.A (Akordion explosion).
Holešovice Fashion Market proběhne ve spolupráci s neziskovou organizací Transparency International, která seznámí návštěvníky s bojem proti korupci i s možnostmi, jak se do něj zapojit. V sobotu vyvrcholí tombola o hodnotné ceny, jejíž celý výtěžek půjde na účet Transparency International.
O občerstvení se postará mexický bar a restaurace Las Adelitas, kavárna a čajovna Cesty čaje. Vstup do haly je bezbariérový a zcela zdarma.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.