Share |

Pop-up store módní návrhářky Kateřiny Geislerové bude v Praze a Mladé Boleslavi

foto Kateřina Geislerová

Konečně máte možnost sehnat hravé a zároveň precizní modely Kateřiny Geislerové také u nás. Módní návrhářka, která už 12 let působí v Paříži, kde má nedaleko muzea Georges Pompidou svůj ateliér a butik, předvede 10. – 19. února 2012 ve dvou českých městech svou kolekci pro sezonu podzim – zima 2011/2012. Její Pop-up Store pro vás otevře své brány v Praze a Mladé Boleslavi.

Pop-up Store či Pop-up Shop je výraz pro dočasný obchod, který se na určitém místě objeví jakoby „na návštěvě“. Módu Kateřiny Geislerové bude druhý únorový víkend od 10. do 12. 2. hostit pražský butik Mona prêt-à-porter (Týnská 15, Praha 1). V pátek 10. února se sem navíc můžete od 19 do 22 hodin přijít podívat na vernisáž, kde na vás kromě krásných šatů bude čekat rovněž welcome drink, občerstvení ve francouzském stylu a dokonce návrhářka Kateřina Geislerová osobně. O víkendu sem můžete vyrazit od 11 do 20 hodin a využít výjimečné možnosti zakoupení modelů z nové kolekce až s 35% slevou. Následující víkend 18. – 19. 2. přijde řada i na módní nadšence a stylové obyvatele Mladé Boleslavi, kteří budou modely moci obdivovat v hotelu Galatea (Pod Koupalištěm 881, Kosmonosy).

V aktuální kolekci se můžete těšit na klasické krejčovské materiály s jemnými úplety a detaily provedenými v kůži. Speciálně pro tuto příležitost představí i několik modelů z nadcházející kolekce, mezi které patří úpletové šaty a koktejlky, v nichž se rovněž projevuje autorčin až „sochařský“ rukopis. Kateřina Geislerová klade důraz jak na volbu kvalitních materiálů, tak na preciznost zpracování a perfektně padnoucí střihy se zajímavými detaily. Její styl vyzdvihuje dámskou siluetu i osobnost nositelky, aniž by zapomínal na pohodlí a komfort. Ochutnávku si můžete dopřát na www.katerina-geislerova.com

Kateřina Geislerová je módní návrhářka působící 12 let v Paříži, kde studovala nejdříve na Sorbonně, poté na univerzitě St. Denis a nakonec na pařížské umělecké škole LISAA (L’institut Supérieur des Arts Appliqués). Již během studia získala své první klientky, pro které tvořila na objednávku. Vysokou školu ukončila s nejlepší ročníkovou prací v roce 2001 a díky stážím se zdokonalila v navrhování i konstrukci v předních pařížských módních domech. V roce 2002 se s aktuální kolekcí zúčastnila návrhářských soutěží Festival de Jeunes Créateurs – Tignes a Festival de la Côte d’Opale. Úspěch byl tak výrazný, že vzápětí uspořádala svou první přehlídku v centru Paříže. Začátkem roku 2003 se rozhodla založit svou vlastní značku a otevřela si ateliér/showroom nedaleko Champs Elysées. Její první kolekce se nejprve skládaly pouze z originálních kusů a limitovaných sérií zhotovovaných na zakázku a na míru. V roce 2004 rozšířila svou tvorbu linií prêt-à-porter, která byla prezentována v různých pařížských buticích. V roce 2007 otevřela vlastní butik nedaleko muzea Georges Pompidou a v roce 2009 spustila e-shop, který je součástí jejich webových stránek.

www.katerina-geislerova.com
www.facebook.com/katerina.geislerova.cz

Bližší informace o prodejních místech:
www.galatea.cz
www.monaprague.cz 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.