Share |

Arcolor pořádá Módní večírek, přijďte se podívat na mladé návrháře!

foto Arcolor

Občanské sdružení Arcolor vás zve dne 11. 2. 2012 na Módní večírek do klubu Jazz Republic na Praze 1, kde své kolekce předvedou držitelka titulu ArFashion Designer 2011 Alžběta Presová a další dvě účastnice festivalu Arcolor, Tereza Vu a Zuzana Hrubošová. Všechny tyto dámy se přihlásily v minulém roce do soutěže o titul ArFashion Designer a byly vybrány odbornou porotou do užší skupiny, která měla možnost prezentovat svou módní tvorbu na závěrečném večeru festivalu. V porotě zasedla např. Iška Fišárková, Jakub Brixy, Česlav Jaroš, Eliška Nová, Nina Provaan Smetanová.

V průběhu večírku vystoupí kapela 4SIGNS a nebude chybět ani půlnoční překvapení ve formě tomboly se skvělými cenami. Dále pak bude pokračovat párty v režii pražských Dj’s až do pozdních ranních hodin.

Alžběta Presová
Vystudovala Vysokou školu výtvarných umění, obor design textilu v Bratislavě. Na pražské UMPRUM absolvovala stáž u Profesora Tapťucha. Na Arcoloru vyhrála s kolekcí ŠOK-OK. Tato kolekce zdánlivě „malých černých“ překvapí svou zastrčenou barevností. Alžběta miluje atmosféru módních přehlídek a snaží se ukázat, že se dá obléci i něco jiného než ryfle a tričko. Jejím inspiračním zdrojem pro tvorbu oděvů je hlavně umění, lidé a lidské tělo.

Tereza Vu
Vystudovala London College ofFashion, obor ‘Design Management fortheFashionIndustries’. Má bohaté zkušenosti s rozvojem oděvních značek. Věří, že její hlavní síla je o celkovém pochopení kreativní a obchodní stránky módy.
Nadšení pro módu ji přivedlo k odstartování značky Design Ooo také v České Republice. Vizí této značky je navrhovat a vytvářet luxusní, avšak cenově dostupnou módu. Značka Design Ooo v sobě kombinuje minimalistický design se smyslem pro detail, ty nejkvalitnějsi materiály a padnoucí střihy.

Zuzana Hrubošová
Studuje na Technická univerzitě v Liberci obor: textilní a oděvní návrhářství 2. Aktivně se věnuje častým úspěšným prezentacím své tvorby na přehlídkách i soutěžích.
Facebook zde.

www.arcolor.cz

www.jazzrepublic.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.