Share |

One Night! s Kubatkem už dnes večer v Roxy

foto Roxy

Andělem oceněný Kubatko na prvním letošním vydání pravidelné noci One Night! Minimálně na domácí elektronické scéně patří Jakub Holovský aka Kubatko za respektovanou osobnost, jejíž - jak sám říká - "čajem prosycená a vzduchem nadýchaná hudba" fascinuje precizností i skvělou prací s atmosférou a emocemi. Ostatně fakt, že jeho druhé album Vzduchoplavec (2010) loni získalo Anděla v kategorii elektronická hudba, tato slova jen potvrzuje.

Kubatkova muzika, v níž spojuje rozdílné elementy v konzistentní celek, je stejně libozvučná jako sofistikovaná. Slyšet v ní můžete prvky house, d'n'b, ambientu, downtempa ale i electropopu. Doprovodit se jí tak můžete nechat takřka kamkoliv a pokud jí při tom necháte hrát dominantní roli, těšte se na zážitek, který i dobře známá místa promění v prostranství plná překvapení a zážitků.

Právě takovým místem se 14. ledna stane i pražský klub Roxy, kde Kubatko namixuje atmosférický deep house set včetně svých autorských skladeb. Na hlavní stage budou kromě něj také Radio 1 resident DJs Josef Sedloň a Dan Cooley. Chill out pak bude patřit Yannick / Markes Project, tedy DJovi Yannickovi a elektrizujícím improvizacím saxofonisty Filipa Markese, které již tradičně doplní DJ Chris Montony (USA).

Line up:

22:00 - 00:30 Dan Cooley
00:30 - 02:30 Kubatko
02:30 - 05:00 Josef Sedloň

Chill out: Yannick feat. Filip Markes & Chris Montony

Do 23:00 vstup zdarma, potom 100 Kč

www.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.