Share |

Shadowbox dnes v Roxy

foto Roxy

Vídeňák Paul SG se vrací do Roxy!
Známý producent soulful drum`n`bassu se vrací po necelých dvou letech do pražské Roxy, kde vystoupí v rámci pravidelné noci Shadowbox@Roxy. Na akci se dále představí také čeští producenti Danoo a Peejay, kterého doprovodí MC Procter. Celý line-up doplní rezidentní dvojka 2K & Sweg.

Osmadvacetiletý Paul SG se začal věnovat d´n´b v roce 2005, už tehdy se svým hudebním projevem výrazně lišil. Paul SG není jen skvělý DJ, ale především vynikající producent, který spolupracoval již s řadou nahrávacích společností jako např. Good Looking Records, Jazzsticks, Innerground, Human Elements, Fabric, atd. V roce 2009 zakložil svůj label Jazzsticks, prioritně k vydávání vlastní muziky, ale i pro hostování svých kamarádů jako je třeba Furney, Clart, Andy Sim, dRamitic & db Audio a Soultec.

Paul SG je znám svou výjimečnou kombinací dnb s rytmem jazzu a soulu 60. a 70.let, a to byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Co vás tedy čeká na lednovém vydání? Kvalitní line-up, originální dekorace, visual performance by VJ Quark a vstupné do 23. hodin zdarma!

FB Event: http://www.facebook.com/events/238951099512229/

Paul SG Soundcloud: http://soundcloud.com/paulsg


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.