Share |

One Night bude v Roxy vévodit Funk D'Void

Talentovaný rodák z Glasgow měl k muzice blízko už od útlého věku. Ostatně když je vaší matkou profesionální pianistka, není se čemu divit. To, co nastartovalo matčino piano, definitivně odpálil poslech house a speciálně pak raného chicagského soundu. S okouzlením elektronickými zvuky přišla i potřeba vlastní seberealizace. Za gramce se tak Lars poprvé postavil už coby sotva patnáctileté pískle a vydržel za nimi prakticky doteď.Během té doby si vytvořil nejen svůj typický produševnělý a nekompromisní sound, ale zplodil také celou řádku parádních hitů (např. Jack Me Off, Bad Coffee nebo Diabla) a remixů od Underworld přes New Order až po Kevina Saundersona.
Coby uznávaný producent  a jeden z nejvytíženější DJů dneška splňuje Funk D'Void svým stylem vše, co čekáte od skutečného milovníka hudby. V Roxy se tak těšte na takovou nálož energie, která vám vydrží možná až do vánoc!
Akci uvádí Roxy Promotion a Radio 1. Začíná se ve 22:00. Krom Funk D'Voida zahrají na hlavní stage Radio 1 resident DJs Josef Sedloň a Dan Cooley, v chill outu se o vás postará Tin Tin a vizualizace bude mít v pácu VJ Bit Cheekly. Lístky seženete v předprodeji za 150 czk + poplatky, na místě pak za 200 czk.
video:  Funk D´Void – Diabla:http://www.youtube.com/watch?v=NObp8ACKfMk
web: Funk D´Void MySpace:http://: http://www.myspace.com/funkdvoid/music
FB event:http://: http://www.facebook.com/event.php?eid=245024975559730


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.