Share |

Obrazem: Výstava Vize a přehlídka z cyklu Módění

foto Ondřej Surý

Leporelo+ zajájilo kolektivní výstavu módní fotografie Vize laureáta třetí ceny mezinárodní fotografické soutěže FRAME 2011 Jana Grombiříka a ukázek oděvní tvorby skupiny současných designérů a my máme fotky, podívejte.
Tváří jednoho z vystavovaných fotografických cyklů je mimo jiné i světoznámá architektka Eva Jiřičná, portrétovaná se šperky designérky Evy Eisler nebo topmodelka pocházející z České republiky Jana Knauerová. Vernisáží výstavy pod názvem VIZE byla show v rámci opakujícího se cyklu Módění. Její úvod zahájila videoprojekce k práci designérky Jany Daria Makeeva, Miroslav Sabo, Karolína Juříková, Jindra Jansová, Jana Ľuptáková a alešbáry ze zlínského ateliéru. Přehlídku 16 nejaktuálnějších návrhů autorů jako je Daria Makeeva, Miroslav Sabo, Karolína Juříková, Jindra Jansová, Jana Ľuptáková a alešbáry hudebně doprovodila pěvkyně Barbora Vinklárková a známý hudebník a pianista Zdeněk Král. Jedinečnou dramaturgii večera vytvořil Jan Grombiřík. 
 
Výstava fotografií a instalací v předsálí Domu umění a v prostorách Studia následně potrvá do neděle 26. února 2012 a přístupná bude v otvíracích hodinách Leporelo+ designshopu, tedy od úterý do neděle od 10 do 18 hodin.
Více zde a na
 www.leporeloplus.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.