Share |

Módění: Móda a design v Brně, a pořádně

Počínaje Brněnskou muzejní nocí se nový multifunkční prostor Leporelo+ uvedl první módní přehlídkou kolekcí mladých oděvních designérů a designérek a na tento večer v Domě umění navazuje od 17. 6. dalším programem pod společným jménem Módění.

17. června 2011 Leporelo+ připravuje fashion show brněnských autorek. Tento večer bude zahájen slavnostním přípitkem z limitované kolekce sklenic rEvolution designéra Martina Jakobsena, které se zároveň slavnostně uvedou na trh a v rámci přehlídek se také představí nová, ryze česká značka Morrows, debutující s kolekcí designových tašek a kabelek z plsti. Ukázky vlastní módní tvorby zde předvedou návrhářky Daniela Pešková a Lucie Dolore´s Daguerová, jejichž přehlídky oddělí taneční choreografie s názvem Holky v trojobale (bez přílohy) v režii Terezy Antonín Dvořák.

Cílem těchto akcí je podpora umělců a studentů z oblasti oděvního designu, jejichž tvorbu nelze v galerii Leporelo+ jinak zastoupit. Další odborná setkání, workshopy a výstavy se budou konat vždy v období mezi výstavní pauzy Domu umění na Malinovského náměstí.
 

FB událost zde.

Náhled na budoucí akce leporelo+ www.leporeloplus.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.