Share |

Nová pánská kolekce Diesel se prý vydala na cestu k duši rocku

foto: PR

Diesel se inspiroval v 70. a 80. letech, u kapel a v klubech. Takhle to vypadá a tohle o kolekci říkají tvůrci:
Zasněte se vydejte se na cestu do hudebních klubů, jako jsou Hacienda v Manchesteru a londýnský Marquee, cestou se zastavte ve všech energií pulzujících místech mezi nimi.
 
Průmyslová poezie Sheffieldu, manchesterské parkety, na kterých se tančí do rytmu elektronické hudby, rebelie vnitřního Londýna: styly a postoje britského rocku rezonují v oblékání, v němž se pojí minulost, přítomnost a budoucnost i aktuální sportovně laděný trend.
 
První část kolekce je věnována prvotní barvě spojené s rockem – černé; mezi stěžejní modely patří klasikou inspirovaná bikerská bunda a klubová mikina: dvouvrstvá mikina připomíná 90. léta, písmo ve sportovním stylu ale umocňuje kreativní téma sezóny. Černá je v kolekci doplněna o zářivě oranžovou. Černá samozřejně není nikdy jen černá: vidíme hru tónů, neboť svetr pro dosažení dvouvrstvého vzhledu kombinuje jemnou bavlnu s polyesterem.
 
Po černé přichází bílá – pro dokonalý letní vzhled: Hacienda a klubová zábava byly inspirací pro tričko s fotopotiskem a ostrou siluetou. Nylonový bomber je též představitelem hlavního stylu – je k dostání v bílé, černé a oranžové.
 
DNA značky Diesel se opět plně odráží v perfektně zpracovaném džínovém looku: nebojte se vzít džínovinu na džínovinu – denim různě opraného vzhledu kombinujte s grafikou nebo ladící, chemicky vybělenou džínovinu na svrchním i spodním oblečení.
 
Kolekce Diesel by nebyla úplná bez nejnovějších modelů džínových kalhot s pěti kapsami. Tentokrát se inovace a kreativita zaměřily na siluetu, zejména na štíhlou a souměrnou fazónu. Zavádíme nový styl: Sleenker. Nejpřiléhavější model v pánské kolekci také nabízí v kategorii „skinny“ nejvšestrannější styl.
 
Technické provedení, komfort a indigo, to jsou rozhodující faktory dodávající našim modelům opraný vzhled.
 
Při zpracování džínoviny rozvíjíme technické provedení tak, aby vynikly její nejlepší vlastnosti. Hlavní úpravou je dosahování „koženého efektu,“ díky kterému je naše džínovina jedinečná na dotek, a „stínování“, jež rozjasňuje a zintenzivňuje barvy.
 
Širší je i nabídka legendárních „hybridních“ modelů Jogg Jeans. U modelů Narrot, Thavar, Waykee a Krooley přinášíme nové odstíny. Představujeme také další dva styly „hybridních“ modelů: sako J-Xochil a vybělené šortky Dee.
 
Z městské džungle na pláž – se značkou Diesel budete za rockera celé léto. Poslední část kolekce je věnována havajským potiskům, naše cesta končí u hippie košile s palmovými motivy, hranatou siluetou a dlouhými rukávy, věrné retro vylepšené o abstraktní interpretaci palmového potisku.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.