Share |

Fotky: Nová kolekce Napapijri jaro / léto 2014

foto: PR

NAPAPIJRI JARO / LÉTO 2014 DÁMSKÁ KOLEKCE
 
Nevázanost, zábava, neformální cesta jižní Francií . . . z ulic v centru Paříže na provensálský venkov v plném květu, nebo přímo na slunné pláže eklektického pobřeží. Nová kolekce Napapijri na toto léto představuje vzhled s důrazem na lehkost, barvy a tvořivost.
 
 
NAPAPIJRI GEOGRAPHIC
BOYFRIEND STYLE je městská móda, inspirovaná pánským šatníkem s ohledem na ženskost, pohybující se v "městském safari" rytmu. Spolu s bavlněnými materiály, italskými hedvábnými šátky, potisky drobných květů a puntíky, na měkkých, splývavých střizích. K tomu špetka rockového stylu, který přichází v podobě drobných kovových detailů, jako jsou nášivky, dohromady s flitry a s kultovním logem norské vlajky. Použity jsou také stylizované lebky, výlisky záplat, vlajek a výrazných švů. Malé heraldické znaky, na námořnicky pruhovaných úpletech, košilích, nebo sakách.
 
ARLES STORY je téma, které vyvolává scénérie z venkova, kde příroda vládne, přes palety barev, které odráží odstíny zelené a khaki, prozářené intenzivními barvami růží z Provence. Oprané tóny bavlny jsou zdobeny detaily a vzory na tištěném hedvábí, s kontrastní texturou kombinující těžší s měkčími tkaninami. Krajky, puntíky, maskáčový vzor a květy s dekorativním efektem. Zatímco z živočišné říše jsou to sovy a vážky, které jsou vyrobeny pomocí mozaiky drobných kovových cvoků.
 
FLOWER PARTY slaví energii jasných, zářivých odstínů, jako fuchsia, oranžová a citrónově zelená, spolu s bílou. Čistota, kterou symbolizuje vyšívané prádlo s prolamovanými vzory, spolu nádhernými barevnými potisky květů. Ať už barevné květiny, nebo tón v tónu jsou také vyšívané v reliéfech na koncích rukávů a střídají se s puntíky nebo mikrogeometrickými tisky s norskou vlajkou. Jsou vyrobeny z korálků, flitrů nebo ve zcela nové verzi stříkaných vzorů.
 
NAPAPIJRI AUTHENTIC
Řada, nabízející moderní interpretaci letní kolekce, která je více technická a inovativní s typickým odkazem Napapijri. Letos si bere inspiraci z rozkazu: Vyplouváme! Mořská modrá v kombinaci s krémovou, oranžovou a červenou, spolu s námořnickými pruhy se odrážejí v celé kolekci. Symbol hvězdy vytváří silný vizuální efekt, ať už flitry vyšívanými ve zlatě, nebo jako foukané vzory, stylizované verze na nylonových větrovkách, šňůrkách mikin a bavlněných teplácích. Nálada je svěží a energická s důrazem na sport nebo venku trávený volný čas. Funkční materiály ve vintage stylu, s úpravou jako je třeba froté na plážovém oblečení.
 
 
NAPAPIJRI JARO / LÉTO 2014 PÁNSKÁ KOLEKCE
 
Nová Napapijri pánská kolekce pro nadcházející letní sezónu evokuje dobrodružství průzkumníků a cestovatelů minulostí, kteří si hledají cestu v imaginární navigační zóně. Tropická plavba podél rovníku, ta nás zavede objevit řeky tropických deštných pralesů až k jihu moře. Orientovat se musíme podle starých map, objevíme poklady a barvy zalité vodou nebo vybledlé v písku.
 
NAPAPIJRI GEOGRAPHIC
INDIGO EXPLORER, NAVIGATOR`S JOURNAL a TROPICAL WANDERER jsou směry, které inspirovaly tento neformální šatník. Je propracovaný a velice funkční, vhodný pro rychlé tempo městského života stejně tak jako pro poklidný výlet mimo město.
 
Svět INDIGO EXPLORER odhaluje přirozené nuance mezi indigem, lehkou džínovinou a trávově zelenou. Jedná se o účinný, moderní a sofistikovaný způsob sezónních tisků, které představují tropické listoví v kombinaci s opotřebovaným vintage stylem písma.
 
Zatímco téma NAVIDATOR`S JOURNAL nás zavede do vnitrozemí s pikantními barvami v odstínech červené, šafránové a manioku. Někdy jsou barvy jasné, jindy filtrované, ručně vymyté. V kolekci najdeme mikrotkaniny s onošenou povrchovou úpravou, sepraným vzhledem s výraznými kovovými knoflíky. Zde jsou nejvíce originální vizuální efekty transformovány do stylových barevných bloků barvy zelené a tabáku. Jedinečné jsou nášivky inspirované starožitnými známkami, s běleným efektem, nebo camouflage vzorem a rostlinným potiskem.
 
Šatník řady TROPICAL WANDERER`S je pohodlné, lehké oblečení, které se jednoduše a snadno nosí ve dny strávené na pláži. Trika, bermudy a větrovky v transparentních materiálech, nebo celkově potištěné kusy v tropickém stylu. Kromě bavlněného materiálu, který je v neprané úpravě a má tím pádem více dynamický vizuální efekt, jsou použité také materiály jako přírodní len v kombinaci s gumovými šňůrkami, připomínající recyklované zbytky po přílivu.
 
 
NAPAPIJRI AUTHENTIC
Moderní interpretace tématu GRAPHIC JACHTING, je to část kolekce, která se vrací zpět k nejpůvodnějšímu základu značky. Je to exploze působivých grafik, barev a abstraktně stylizovaných tisků, inspirovaných barvami norské vlajky. Ty jsou k dispozici na bundách, vestách, mikinách a tričkách, které dobře fungují s cargo kalhotami a plážovými šortkami. Barevná paleta je živá a energická s jasnými odstíny žluté, červené a královské modré spolu s bílou a šedou. Tyto kusy oděvů jsou technické a funkční, vynikají vysokým výkonem, sportovním a pohodlným stylem. Vznikají tak kombinace zasazené tón v tónu k sobě s kontrastními lemy, které tvoří silný vizuální efekt.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.