Share |

Věc dne: Žlutá bundička od Napapijri

Žlutá je na jaro super barva.
Nemyslíme inaugurační jupju s vázačkou - co třeba žlutá bunda vzdorující větru, dešti? Tahle je z nové jarní kolekce od Napapijri.
Další fotky nové kolekce najdete v našem fotoalbu na FB.
Výrobce o kolekci říká:
 
NAPAPIJRI jaro-léto 2013
 
Toto jaro a léto jsme s Napapijri týmem  cestovali na Arabský poloostrov, kde jsme našli inspiraci v krajině, barvách, klidu a kontrastu pouště.  Byla to objevitelská cesta pro jednotlivce i skupiny. Cesta ubíhala v pomalém rytmu. Zkušenosti a radost jsme získali prostřednictvím zvídavého a pozitivního vztahu k přírodě, kultuře a životnímu prostředí. Kolekce se opět dělí na část Geographic a Authentic.
 
 
 
Pro kolekci Geographic se tým našich průzkumníků usadil v poušti Rub`Al Khali v Arabských Emirátech. Toto místo je take známo jako Empty Quarter. Je to největší písečná poušť na světě, zahrnující většinu jižní části Arabského poloostrova. Jeden z nejsušších region na světě je prakticky neosídlený a většinou neprobádaný.
 
Kolekce Authentic vznikala v pusté krajině Jebel Maleihah v Sharjahu. Arabské Emiráty poskytly dramatické pozadí pro naše dobrodružství. Také známé Fossil Rock, území, které je bohaté na fosílie a mušle a male mořské útvary, které byly na dně oceánu po mnoho miliónů let, kdy voda pokrývala většinu území Arábie.
 
 
 
Kolekce Geographic, to jsou přírodní barvy v kombinaci se světlejšímy tóny a neónovými akcenty. Bilé, lidovými motivy inspirované detaily, šátkové motivy a větší kontrastní stehy dávají těmto lehkým materiálům osobitý vzhled.
 
 
Kolekce Autenthic je pro Napapijri charakteristická a její DNA je vyjádřena ve sportovních motivech a technických vlastnostech oděvů. Jednotlivé kusy oděvů mají silnou grafickou identitu, jsou z lehkých, vysoce funkčních materiálů, včetně pružného, ultra-lehkého nylonu s velmi sofistikovanou úpravou. Jsou to také nové bundy s vinylovým efektem s barevně kontrastní síťovanou podšívkou.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NAPAPIJRI
 
Vyzkoušejte novou originální kolekci módní italské oděvní značky Napapijri. Butiky najdete v srdci Prahy v nákupním centru Palladium a v OC Chodov, na Praze 4. Obchod zdobí designový nábytek ze dřeva, ručně malované plachty a vynikající výběr fotografií, vyjadřující filozofii značky spojenou se Severním pólem a cestou poznání.

Napapijri je italská značka se severskou image, jejíž příběh začal na počátku devadesátých let 20. století. Úspěšně kombinuje ležérní styl se sportovním, inspirovaným dobrodružstvím a polárními průzkumy. Napapijri znamená arktický polární kruh ve finštině a ikonou značky se stala norská vlajka. Značka má tedy své kořeny na severu Evropy, avšak vývoj a tvorbu nových kolekcí vytváří ikona módního průmyslu: Itálie. Napapijri aktivně podporuje vědecké expedice a usiluje o zvýšení povědomí o ochraně životního prostředí. 
 
Velmi kvalitní oděvy značky Napipjri nabízí možnost širokého barevného výběru a imponují důmyslnými detaily. Jsou určeny pro volný čas i cestování. Je to zároveň moderní městské oblečení pro ženy, muže a děti.

Napapijri je trendy oblečení šité z velmi pohodlných a kvalitních materiálů s image pro cestovatele do exotických destinací. 
 
 
Prodejny:
OC Palladium, Nám. Republiky 1, Praha 1 – 1. patro
tel.: 222 316 067
 
OC Chodov, Roztylská 2321/19, Praha 4

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.