Share |

Factory Fashion Market oslaví 10. výročí

foto: pořadatel akce

Trh nezávislé módy Factory Fashion Market se bude poprvé v tomto roce konat o víkendu 28.-29. března v sále a přilehlých prostorách BuranTeatr Sokolského stadionu v Brně. Úspěšná akce, která propojuje české a slovenské návrháře s publikem zajímajícím se o inspirativní módu, šperky a módní doplňky, se bude konat již podesáté. Vizuál desátého dílu Factory Fashion Market v podobě opulentního látkového dortu vytvořila výtvarnice Barbora Hermanová. Trh je doplněn o kulturní program a nabídku zajímavých delikates, vstupné je zdarma.
 
První Factory Fashion Market proběhl v červnu 2010 v industriálních prostorách brněnské Zbrojovky společně s paralelně probíhající akcí burning BEATs FACTORY pARTy. Na syrové začátky trhu spojené s jedinečnou atmosférou dodnes vzpomíná mnoho návštěvníků. Pro další ročníky se Factory Fashion Market přestěhoval blíže do centra Brna do seriózních prostor brněnského multikulturního centra Stadec, později BuranTeatr, na Kounicově ulici. Nápad na pořádání módního trhu, který by podporoval malé designové značky, lokální nákupy a tradiční způsob prodeje přímo od výrobce k zákazníkovi, vznikl v hlavách majitelů brněnské indie značky Lovemusic Kateřiny Pletichové a Zbyňka Hanka. Postupně se podařilo vytvořit kultovní akci, na kterou navázali další Nové trhy pořádané v Brně i v Praze – Holešovice Fashion Market, Open Space Market a Boutique Market.
 
Na jubilejním Factory Fashion Marketu se představí přibližně 60 designérů, přihlášky pro návrháře jsou otevřeny až do 23.února. Součástí Factory Fashion Marketu je i doprovodný program. Po celou dobu akce budou hrát DJs Marthy (SK) a W.DJ z Positive soundsystem. Návštěvníci se mohou těšit na módní přehlídky a občerstvení z poctivých surovin. Více informací najdete na webových stránkách www.novetrhy.cz.
 
Otevírací doba: 
Pá 27.3.: 13:00 - 22:00
So 28.3.: 10:00 - 22:00
 
BuranTeatr Sokolský stadion, Kounicova 22 v Brně
www.factoryfashion.cz
FB: https://www.facebook.com/events/1394835807441594/?fref=ts


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.