Share |

Converse představuje novou kolekci bot na jaro/léto 2014

foto: PR

CONVERSE představuje novou ChuckTaylorAll Star a Cons kolekci na jaro/léto 2014, která hýří svěžími barvami a dynamickými tvary, s nimiž nejlépe vyjádříte sami sebe. Barevné batikované vzory v kolekci ChuckTaylorAll Star TieDye, potisk s Bartem Simpsonem, svěží motivy květin či nové skateové modely pro ten správný požitek z jízdy – to vše vytváří nejen stylový, ale i praktický outfit perfektní právě pro nadcházející teplé období. Milovníky Cons řady potěší nové modely Cons Star Player Plus či Cons Skate Rune II. Slunné dny a pestrý vzhled tenisek si právě podaly ruce, letní cesta plná dobrodružství může začít. Kolekce bude v prodeji během března 2014.
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR KOLEKCE
Kolekce ChuckTaylorAll Star navozují tu správnou jarní pohodu. Díky prvotřídním materiálům, rozmanitým střihům a neotřelým vzorům si všichni milovníci tenisek přijdou na své. Objevte i vy svůj styl!
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR COLORS (Unisex)
Nahoďte se do jarní pohody a ukažte barvu. Z pestrobarevné kolekce ChuckTaylorAll Star Colorssi určitě i letos vyberete tu svou. Vykročte z šedi, choďte v barvách!
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR TIE DYE(Unisex)
Kolekce ChuckTaylorAll Star TieDye je plná života a energie. Její tenisky ve vysokém i nízkém střihu září batikovanými vzory a mramorovými efekty. Zažijte na vlastní kůži explozi barev a získejte skvělý look nejen na koncerty pod širým nebem!
 
Kolekce ChuckTaylor Star Platform Plus(Women) nakopává slavné tenisky do nových výšin a sportovnímu tvaru přidává dotek ženskosti. Na více jak pěti centimetrovém skrytém klínku zažijí vaše nohy dramatickou explozi barev!
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR WELL WORN (Unisex)
K létu patří bezstarostná nálada stejně jako pohodlné a stylové tenisky. Kolekce ChuckTaylorAll Star WellWorn navazuje na loňskou kolekci CTAS Washed a představuje boty ošetřené tak, aby vytvořily lehce poničený a obnošený efekt. Celému světu tak můžete ukázat, že máte všechno na háku. A to ve vysokém i v nízkém střihu.
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR THE SIMPSONS (Unisex)
Už nikdy nebudu… nosit tuctové boty! Legendární rodinka Simpsonů se zabydlela v nové kolekci ChuckTaylorAll Star The Simpsons. Prožívejte letní dobrodružství spolu s Bartem, Lízou a Homerem! O zážitky mít nouzi rozhodně nebudete.
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR SIDE ZIP (Women)
S kolekcí ChuckTaylorAll Star Side Zip se už nemusíte zdržovat neustálým zavazováním tkaniček! Jednoduše do svých tenisek vklouznete díky postrannímu zipu. K dostání budou v černém provedení se zlatou špičkou a v bílém se stříbrnou.
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR PRINTS (Women)
Po propařeném večeru není nad chillout pod letní oblohou posetou hvězdami. Pokud chcete, aby vás hvězdy doprovázely i během dne, sáhněte po kolekci ChuckTaylorAll Star Prints. Její boty jsou elegantní, uhlazené a oblečené do nadčasových potisků v příjemných tónech. Tenisky nikdy nebyly tak slušivé a pohodlné zároveň. Staňte se star!
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR SEASONAL COLORS (Women)
Až se na jaře vše rozehraje barvami, nezapomeňte na hvězdné tenisky, které váš styl a bezstarostnost trefně podtrhnou! Kolekce ChuckTaylorAll Star SeasonalColors laškuje s odstíny i vzory tak, že se v její společnosti nikdy nebudete cítit pod psa.
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR DAINTY (Women)
I do této sezóny nakračují dámské Dainty v low a mid střihu a oblečené do pastelových barev. Každou nositelku proto potěší svým svěžím vzhledem. Největší devízou je pak odlehčená gumová podrážka. K šatům jak vyšité!
 
CHUCK TAYLOR ALL STAR STREET (Unisex)
Tenisky z kolekce ChuckTaylorAll Star Street se nebojácně oblékly do barev a neušetřily ani tkaničky. Díky polstrování chránící kotníky a zpevněnému střihu jsou ideální i pro jízdu na skateu.
 
CONS KOLEKCE
CONVERSE představí novou kolekci CONS pro jaro 2014, v níž nebude chybět zářivá řada CONS Star Player Plus, nadčasová CONS Star Player a CONS Pro LeatherVulc z lehké kůže. Skate kolekce přinese modelové řady AERO S, Gates a pro modely Rune  II a KA II. Jedno mají ale všechny kolekce společné – ocení je všichni, kterým v krvi koluje láska ke street artu. Tak zavažte tkaničky a jedem!
 
CONS PRO LEATHER VULC (Unisex, men)
Mezi nejoblíbenější módní materiály patří odnepaměti kůže. Dobře se nosí, chrání před jarními přeháňkami a hlavně skvěle vypadá, takže nikdy nevyjde z módy. To už je dost důvodů, proč jít do nových tenisek z kolekce CONS Pro LeatherVulc!
 
CONS STAR PLAYER(Unisex, men)
Nadčasové tenisky CONS Star Player se opírají o klasickou kolekci All Star II už z roku 1977. Kromě zmodernizovaného vzhledu nabízejí i odpružení pro větší pohodlí. To vše v nízkém střihu a v osvěžujících jarních barvách.
 
CONS STAR PLAYER PLUS(Unisex, men)
Svezte se na vlně nostalgie! Modely z kolekce CONS Star Player Plus se navracejí k trendům z 90. let a napodobují legendární ConverseWeapon a Aero Jam s Y Barem a velkým jazykem s tvarovanými detaily. Žije v nich sportovní duch, proto nemůže chybět ani kultovní logo Star Chevron, bílá špička a polstrovaný límec pro extra pružení.
 
SKATE KOLEKCE (Unisex, men)
Nová skate řada porušuje status quo skrze kreativitu a navrací se ke skateovým kořenům. Pozice Converse na tomto trhu je unikátní a je podporována řadou celosvětových ambasadorů.
 
Pro-modely Rune II nesou jméno jednoho z ambasadorů skate týmu Converse, Runa Glifberga. Inspirovaly se řadou Star Player a nechybí jim ani ikonické seržantské logo s hvězdičkou a semišový kabátek.
 
Modelové řady Aero S a Gates jsou ideální volbou pro ty, co si nepotrpí na pro-modely skateových bot. Zatímco boty Aero S stojí nohama na zemi a pohrávají si černou, bílou, červenou a modrou barvou, modely Gates odvážně koketují s červenou, černou a šedou barvou.
 
Pro-model KA-II, kterýnastupuje v tlumeném odstínu maskovaném v semiši, odráží vliv ambasadora skate týmu Kennyho Andersona. Vaše chodidla budou jako v bavlnce díky speciálně tvarované podrážce Lunarlon z dílny Nike, která efektivně tlumí nárazy chodidel prostřednictvím principu bezpaměťové pěny.
 
Podrážkou Lunarlon se pyšní i model CTAS Pro, s nímž si budete připadat jako skutečný astronaut na Měsíci. Každý váš krok bude lehký, volný a zároveň stabilní. K dostání v módních khaki barvách.
 
- -
 
O Converse
Converse Inc.se sídlem v North Andoveru v Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike, Inc. Založená v roce 1908, značka Converse si vydobyla reputaci “America’s Original Sports Company”™ a je spojována s bohatou tradicí a legendárními botami jako jsou ChuckTaylor® All Star®, Jack Purcell®. Dnes Converse nabízí různorodé portfolio zahrnující pánskou, dámskou i dětskou obuv, oděvy a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány ve více než 160 zemích a přes 67 vlastních prodejních míst v USA. Pro více informací navštivte Converse na webu www.conversecz.com.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.