Share |

Converse - Je ti teplo děvče?

foto: PR

Kdo se chce i v zimě nadnášet, sledovat za sebou útlé stopy na zasněžených chodnících a přitom se hřát v teple, ať zkusí ChuckTaylorAll Star DaintyWinterized. Kdo má „vyšší“ ambice, které míří do jiných nadmořských výšin nebo k udržení podrážek přizemi, těm patří ChuckTaylorAll Star Climber. Teplo a pohodlí „až“ na prvním místě.
 
Nová kolekce pro ženy ChuckTaylorAll Star DaintyWinterizednabízí příjemně lehké zimní tenisky. Proti zimě ochrání semiš lemovaný kožíškem kolem lýtek. Nepříjemný chlad a sníh tak nemají šanci. Tenisky jsou dostupné v neutrálních tónech, kteréskvěle sekundují výrazným barevným kreacím.
 

Výšlap do hor? Žádný problém
Chystáte se s partou na výlet do hor? Štve vás, když kloužete na zledovatělých chodnících? ChuckTaylorAll Star Climber s vroubkovanou podrážkou zajistí stabilitu nohy, abyste už nemuseli líbat zem. Do prodeje přichází ve vysokém provedení v černé a šedé barvě.
 
- - -

Converse Inc.se sídlem v NorthAndoveru v Massachusetts je dceřinou společností firmy Nike, Inc. Založená v roce 1908, značka Converse si vydobyla reputaci “America’sOriginalSportsCompany”™ a je spojována s bohatou tradicí a legendárními botami jako jsou ChuckTaylor® All Star®, Jack Purcell® a One Star®. Dnes Converse nabízí různorodé portfolio zahrnující pánskou, dámskou i dětskou obuv, oděvy a doplňky. Produkty Converse jsou prodávány ve více než 160 zemích, jen v USA má značka přes67 vlastních prodejních míst. Pro více informací navštivte Converse na webu www.conversecz.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.