Share |

Music Infinity představí v Akropoli label Erased Tapes

repro k akci

Říjnové Music Infinity představí českému posluchači tvorbu hudebníků z londýnsko-berlínského labelu Erased Tapes, který se věnuje prorůstání soudobé klasiky a elektronické hudby.

Svoje křehké klavírní skladby zahraje v Paláci Akropolis německý skladatel a hudebník Nils Frahm a repetitivní vážnohudební motivy utopené v ambientních plochách bude servírovat projekt A Winged Victory For The Sullen, v němž se potkal autor filmové hudby a klavírista Dustin O'Halloran a hudebník Adam Wiltzie, který je už i u nás známý jako polovina skupin Stars of The Lid a Dead Texan. Právě koncert posledně jmenované skupiny před sedmi lety sérii Music Infinity zahájil. Zároveň byl ted dodatečně na line up showcasu Erased Tapes zařazen i islandský talent Ólafur Arnalds, který už zde vystoupil na jaře letošního roku a sklidil po právu nadšené ovace a také jako specialní doprovodný host se přestaví violoncellistka Anne Müller.

Erased Tapes letos oslaví pět let své existence, během nichž se staly jedním z nejdůležitějších labelů současné alternativní scény. Značka hostí taková jména jako Peter Broderick, Rival Consoles či u nás dobře známý Ólafur Arnalds a je rozkročená nad žánry s důrazem na ambient a moderní vážnou hudbu.

MUSIC INFINITY uvádí:
ERASED TAPES label showcase
A Winged Victor For The Sullen (USA)
Nils Frahm (Ger)
Ólafur Arnalds (Isl)
+ special guest Anne Müller

Palác Akropolis, Praha.
Útery 9. října 2012, 19:00

http://www.erasedtapes.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.