Share |

Mikulášské luftování skříní podpoří nemocné s cystickou fibrózou

foto: pořadatel akce

Dobročinný bazar Mikulášské luftování skříní se letos dočkal už pátého ročníku. Tradičně proběhne v prostorách Literární kavárny a restaurace Famagusta na Karlově náměstí ve dnech 6. – 7. 12. 2014 vždy od 10 hodin.
 
Veškerý výtěžek z bazaru bude věnován Klubu nemocných s cystickou fibrózou, který již dvacet dva let usiluje o zlepšování kvality života nemocných a snaží se zvyšovat informovanost veřejnosti o tomto závažném, vrozeném a nevyléčitelném onemocnění.  Peníze padnou na nákup kyslíkového koncentrátoru - přístroje, který pacientům v pozdních stadiích choroby umožní co možná nejdelší pobyt v domácím prostředí.
 
Luftování nabídne oblečení pro děti i dospělé, doplňky, knihy, hračky, potřeby do domácnosti či drobnou elektroniku a mnoho dalšího. Sběr věcí probíhá v pátek 5. 12. od 16 hodin v prostorách kavárny, ale je možné se domluvit i na osobním převzetí věcí dříve.
 
Máte, stejně jako my, rádi vánoční dárky, které mohou udělat radost hned dvakrát? Nakupte je na mikulášském bazaru a přispějte na dobrou věc!
 
www.luftovani.cz
FCB EVENT


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.