Share |

Husí kusy - dobročinný blešák 1. 8. na Míráku

repro k akci

Populární bleší trhy v dobročinném duchu. Právě na takovou akci se můžete těšit ve středu 1. srpna na Náměstí Míru v Praze.

Oblečení, kosmetika, suvenýry z cest, šperky, retro věci i věci zbrusu nové, to vše bude na bleším trhu s názvem HUSÍ KUSY k prodeji. Koupí čehokoliv navíc podpoříte rovnou dvě charitativní organizace. Těšit se můžete i na známé osobnosti v roli dražitelů, workshopy pro děti i hudební vystoupení.

Bleší trh s názvem HUSÍ KUSY pořádá Nadace Divoké Husy ve
spolupráci s obecně prospěšnou společností Rozmarýna. „Nadace Divoké Husy je již 15 let jedinou nadací v ČR, která peníze pouze nedaruje, ale odměňuje aktivitu svých žadatelů.“ představuje princip fungování nadace její ředitelka, Marcela Nevšímalová.
„ Divoké Husy zdvojnásobují výtěžky benefičních akcí, které neziskové organizace pořádají. Za dobu svého působení jsme rozdali bezmála 300 milionů korun. Tentokrát jsme se rozhodli, že jednu benefici sami uspořádáme a o výtěžek se rovným dílem rozdělíme s některou z neziskových organizací. A protože Rozmarýna pořádá své bazary již sedm let, byla volba partnera akce poměrně jednoduchá.“ doplňuje Nevšímalová.

První srpnový den tak na vás na Náměstí Míru čeká dvojitá porce dobročinnosti, ale i známé osobnosti, které bývají nedílnou součástí podobných akcí. V případě akce Husí kusy se můžete těšit na herečku Michaelu Dolinovou, moderátorku Štepánku Duchkovou, legendární televizní moderátorku Kamilu Moučkovou, na herce a režiséra Ondřeje Kepku. Tito patroni Nadace Divoké Husy budou v rámci akce od 10:00 do 18:00 fungovat i jako dražitelé některých předmětů ve snaze získat pro svou organizaci i pro spřátelenou Rozmarýnu, co největší zisk.

„Patronka Rozmarýny, herečka Martha Issová je na mateřské dovolené, takže osobní účast tentokrát vynechá. Určitě se ale stejně jako v předchozích letech můžete těšit na věci, které nám k prodeji, stejně jako každý rok, věnuje“ láká na letní akci Simona Bagarová z Rozmarýny a ve výčtu slavných jmen pokračuje. „Na blešáku najdete třeba i šaty Lucie Bílé z návrhářské dílny Liběny Rochové, vína francouzského herce Pierra Richarda, kosmetické balíčky Oriflame a spoustu dalších věcí. Pravidelní návštěvníci našich bazarů mi jistě dají za pravdu, že podobné akce jsou plné opravdových rarit a originálních kousků a hlavně příjemné a přátelské atmosféry.“ doplňuje Bagarová.

 Léto v Praze rozhodně nemusí být nudné, chcete-li zkombinovat příjemný program pro děti, potkat se se známými osobnostmi, dát si kávu a podpořit dobrou věc, zavítejte ve středu 1.8. na Náměstí Míru. Bližší informace o akci, i o tom, jakou formou můžete věci k prodeji darovat i Vy, najdete na webových stránkách www.divokehusy.cz nebo www.rozmaryna-ops.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.