Share |

Vánoční bazar v Mokré čtvrti 2011 vynesl prozatím 1.073.117 Kč na dobročinné účely

Aňa, Táňa a Peter
archiv Vánočního bazaru

Letošní Vánoční bazar v Mokré čtvrti Ani Geislerové, Tatiany Vilhelmové a Petera Serge Butka skončil 19. prosince tradičním večírkem Snesitelná lehkost pití v Lucerna Music Baru. Na jevišti se vystřídali Vojtěch Dyk, Tonya Graves, Matěj Ruppert, Roman Holý, skupina MIG 21 a další.
Protagonisté bazaru při této příležitosti oznámili, že se prozatím podařilo získat částku 1.073.117 Kč.

Vánoční bazar v Mokré čtvrti se konal od 16. do 18. prosince v pražském divadle Disk. Peníze utržené prodejem darovaných předmětů jsou každoročně rozděleny několika organizacím. Část je předána Nadaci Terezy Maxové dětem, která za ně podpoří opuštěné a znevýhodněné děti v dětských domovech a pěstounských rodinách. Dále také projekty prověřených neziskových organizací, které s dětmi v ústavech či náhradních rodinách pracují. Při výběru příjemců dalších peněz letos Aňa, Táňa a Peter spolupracovali s projektem darujspravne.cz Fóra Dárců ČR. Rozhodli se přispět například na pomoc dětem v Africe, na realizaci divadelního představení bezdomovců nebo organizaci pomáhající rodinám v těžké životní situaci.

Dárci stále přispívají na pomoc konkrétním dětem prostřednictvím                                   http://www.darujspravne.cz/bazar . Přispět je možné jak platbou kartou nebo na účet či formou DMS BAZAREK na 87777
 
Kontakty: http://www.vanocnibazar.cz
 
Mediální servis: 2media.cz, s.r.o.
http://www.2media.cz
http://www.facebook.com/2media.cz
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.