Share |

Make-up Institute Prague nabízí kurzy pro budoucí vizážisty

foto: PR

Make-up Institute Prague nabízí kurzy pro lidi, kteří mají zájem být profesionálními vizážisty.

V týmu odborných vizážistů najdete jména jako je Claudie Marčeková, která se vizážistice věnuje od roku 1994. Začínala v Americe, líčila topmodelku Lindu Evangelistu, Rickyho Martina i přehlídky Versace. U nás stojí za reimage Lucie Bílé z rockerky na něžnou dámu. Miluji přehlídky, jelikož je to hodně stylizovaný, kreativní, maximálně trendy make-up.  Make-Up, který vidíte na přehlídkách není v reálu nositelný, ale make-upem na přehlídkách dokážete něco vyjádřit a to se mi přesně líbí”, vyjadřuje svou lásku k profesi Claudie. Dalším lektorem je Sasha W. Isara, který svou kariéru zaměřil na focení, přehlídky, reklamy a celovečerní filmy. V Make-up Institute Prague vede kurz základních speciálních efektů s názvem Special Effects (STEP 1). „Vrchol vizážisty je, když začneš dělat filmy. Kariéra postupuje následovně, ze začátku děláš focení, přehlídky, reklamy, krátký film a poté se dostaneš k celovečerním filmům… když dostaneš 300 stránkový scénář, na který máš vymyslet koncept pro jednotlivé herce, je to složitá práce, kde musíš pořád hlídat návaznosti.“, hodnotí Sasha své úspěchy.
Filip Novák lektoruje kurz Extreme Make-Up Kurz, kde se studenti učí pracovat se svojí kreativitou a různými druhy materiálů, které rozvíjí jejich tvůrčí schopnosti v rámci uměleckého make-upu. „Při líčení si musíte na začátku představit obličej, jak bude vypadat po nalíčení a jak s nim pracovat, či co se bude hodit. I když se líčení může podobat, modelka je vždy jiná, takže hodně využíváte představivost a pracujete s vizí, kterou jste před tím neměli možnost vidět. V designu používám podobného principu, snažím se nahlížet na zaběhlé věci jiným úhlem pohledu nejen z hlediska materiálů a barev, ale celkově při vnímání určitých objektů.“, popisuje svou práci Filip.

Jestli jste mezi těmi, kteří váhají o studiu na Make-up Institute Prague, pak by bylo dobré, položit si několik následujích otázek, mezi které patří i zvážení finančních investic do studia. Jaké uplatnění chcete jako budoucí vizážista mít? Dáváte přednost líčení jako koníčku? Stačí vám nalíčit kamarádky o víkendech nebo si jen něco málo přivydělat? Chcete jít cestou úspěšného profesionála? Plně se realizovat a nastartovat svou kariéru na hodně dlouho? Řekněte si nahlas, jaký je váš sen a pak si vyberte z nabídků kurzů na Make-up Institute Prague. Vybrat si můžete od základních kurzů po Extreme Make-Up kurz, Runway o módních přehlídkách, Pánský make-up, Foto make-up nebo nejkompletnější a největší kurz v České republice Master Pro A-Z, nebo-li vše od A-Z. Navíc je nyní možné si vybrat k Rekvalifikačnímu make-up kurzu pokročilý make-up kurz zdarma dle výběru.

Pro případ individuálních dotazů nabízí Make-up Institute Prague své studijní oddělení, kde vám pomohou zvolit formu studia, které pro vás bude smysluplné jak po obsahové, tak i po finanční stránce. A agentura se postará o možnosti dalšího uplatnění a zajistí vám první pracovní zkušenosti.
 
Více na http://www.makeupinstitute.cz/
FB profil https://www.facebook.com/makeupinstituteprague


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.