Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy.

foto Adam Fusch

Máme pro vás tipy na víkend. Co podniknete?
 
Sjezd mezi brankami v čemkoliv a na čemkoliv
25.2.2012 14:00 - 25.2.2012 16:00
Na svahu v Lidečku na Vsetínsku se pojede Sjezd mezi brankami v čemkoliv a na čemkoliv se startem ve 14 hodin. Pořadatelé z lyžařsko - turistického klubu vzkazují, že účastníci s nejoriginálnějšími nápady budou odměněni.
Více zde.

Tak pravil LaChapelle
výstava končí tento víkend!
Galerie Rudolfinum představuje výstavu fotografické tvorby amerického fotografa Davida LaChapella, která zahrnuje v reprezentačním průřezu nejdůležitější období a milníky jeho tvorby. LaChapelle se proslavil díly, která nepostrádají surrealistický nádech a bývají kritikou konzumního materialismu.
Více zde.

Slet bubeníků
24.2.2012 - 26.2.2012
Výuka techniky na djembe a dununy (Dunungba, Sangban, Kenkeni) Způsoby dopínání, dekorace, výměna kůží. Výuka tradičních rytmů západní Afriky. Freestyle bubnovačka, tancovačka na reprodukovanou hudbu. Promítání tématického filmu. Základní výuka točení s Poi - míčky, řetězi apod... Fireshow, procházka do přírody. Dobré vegetariánské jídlo, nástroje k dispozici (omezené množství) Djembe, Dunungba, Sangban, Kenkeni, Kirin Sdílení, povídání a promítání Dipa Dáse.
Více zde
 
Břevnovský maškarní bál 2012
25.2.2012 19:00
tradiční Maškarní bál břevnovských živnostníků. Maškarní bál se koná v hotelu Pyramida na Břevnově. Nejoriginálnější masky dostanou hodnotné ceny. Bude připravena i bohatá tombola. Hlavní cena, zapůjčení automobilu ŠKODA na víkend s plnou nádrží. Přijďte, zaručeně se nebudete nudit.
Více zde

Blink - alternativní umění v holešovické tržnici
23.2.2012 - 11.3.2012
V památkově chráněném areálu bývalých jatek v holešovické tržnici se na měsíc usídlil nový klub Blink. V programu nabízí výběr současného alternativního umění, volnočasové aktivity i hudební program.
Více zde.

Padělání peněz - druhé nejstarší řemeslo
17.1.2012 - 1.4.2012
Padělky mincí ražených v mincovně v Koněpruských jeskyních v 15. století či padělky anglické libry vyráběné za války v koncentračním táboře Sachsenhausen si můžete prohlédnout v Jihočeském muzeu v Českých Budějovicích.
Více zde.
 

Cantina - zkouška otevřeného pěveckého sboru
25.2. 2012 od 12 hodin
Další zkouška otevřeného sboru Cantina se koná tuto sobotu 25.2. 2012 od 12 hodin v divadelním sále Dobeška.
Ještě se mohou přidat případní zájemci - vítáni hlavně muži a vyšší hlasy, případně hráči na hudební nástroje. Od března se sbor nově příchozím uzavře. Dílnu vede Blanka Laurychová.
Více zde

Víkendový výtvarný workshop pro děti
25. a 26.2.
A.+F. A.Skálovi: Koloryt. Víkendový výtvarný workshop pro děti.
Více zde

Tradiční zabijačka v pivovaru
25.2.2012, 26.2.2012
Zveme Vás na tradiční zabijačku v Klášterní pivovaru Strahov. Akce bude probíhat na pivovarském dvorku, kde bude k vidění výroba klasických zabijačkových pochoutek, které budete moci na místě ochutnat nebo zakoupit s sebou.Čepovat se bude speciál Sv. Norbert Golden Strong Ale 15°. Zastavte se na jedno....!
Více zde
 
Hidden Orchestra (UK)
24.2.2012
Znovu naservírují svoji originální fúzi volnomyšlenkářského jazzu okořeněného atmosférickým post-rockem a filmovou hudbou. Vloni doslova uhranuli pražské publikum, které je nechtělo pustit z pódia a hudební média psala o koncertu roku. „Opáčko“ jednoho z největších objevů britské elektronické hudby posledních let slibuje další fantastický zážitekv Paláci Akropolis.
Více zde.

Born from Pain!
24.2.2012 Barrák Ostrava
Zavítá zde totiž holandská kapela světového formátu BORN FROM PAIN. A tu vám určitě vám nemusíme představovat. Hrají od roku 1997, od kterého stihli objet tour po Evropě, USA, Japonsku a Jižní Americe společně s hvězdami jako Hatebreed, Napalm Death, Six Feet. Na svém kontě mají festivaly typu Wacken Open Air, With Full Force Open Air, Waldrock Festival, Pressure Fest, Hell Fest a spoustu dalších. Už toto je záruka jejich kvalit a předzvěst zábavy pro tento večer.
Více zde.

South Central na Clash!
24.2.2012
Prodigy, Pendulum, Rage Against The Machine. Kapely, se kterými hrají britští SOUTH CENTRAL. Do Prahy ovšem přijedou vůbec poprvé, představí své nové EP Pitfalls & Corridors. Připravte se na masivní nálož trash elektra a dubstepu aka tihle chlapi zacházejí s klávesami trochu jinak, než nanuk Míša.
Více zde

Bush- Roxy
24.2.2012
Pravidelná noc Bush již tradičně patří mezi nejnadupanější akce měsíce a nejinak tomu bude i v únoru, kdy zpoza La Manche dorazí špička moderního d"n"b Brookes Brothers! Tentokrát se sice dostaví jen Phil, jelikož druhá polovička bratrské dvojice Dan má nějaké neodkladné povinnosti. Nic to ale nemění na tom, že tenhle hvězdný import z labelu Breakbeat Kaos, slibuje výjimečnou soulful a liquid funkovou lámačku, mezi jejíž obdivovatele patří mj. Andy C, Zane Lowe a Pete Tong z BBC Radio 1 či Danny Byrd z Hospital Records.
Více zde.
 
 
Reggae & Hip Hop Harvest: Joey Fever (SW), Douny & Fudja ad.
24.2.2012
Již tradiční Harvest párty ve stylech černé hudby přivítá do našeho klubu další hvězdu. Do Prostějova tentokrát dorazí talentovaný zpěvák ze švédské reggae a dancehall líhně - Joey Fever. Výrazná osobnost nejen švédské scény má za sebou debutové album "In Fever", které je volně k poslechu zde: http://soundcloud.com/joey-fever/sets
Více zde

Karel Růžička Trio (piano jazz)
25.2. 2012
Jeden z nejuznávanějších pianistů historie i současnosti českého jazzu se svým skvěle sehraným triem, které prezentuje standardy i vlastní kompozice (p.b,dr)
Více zde

Žižkovská Noc 2012 - klub XT3
Bug'n'Dub (progressive-reggae) + Milo (Lo-Fi-pop) + Moury z Roury (ska-rock) + Zelená Konev (ska) + Jumping Jellyfish (alternative-ska)
Více zde.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.