Share |

Hvězdou páteční party Clash! budou South Central

 
South Central do Prahy  přijedou vůbec poprvé, představí své nové EP Pitfalls & Corridors. Připravte se na nálož trash elektra a dubstepu aka tihle chlapi zacházejí s klávesami trochu jinak. Druhým zahraničním hostem únorového CLASH!E bude rakouský kolektiv Love+Hate. Celý mejdan zahájí koncert domácí kapelyAirfare, která nedávno vydala oceňovanou desku Youngblood.
„Děláme co nás baví, ať už ve studiu, nebo na pódiu“ South Central vznikli v roce 2006 a jdou do všeho po hlavě. Rock, elektronika, beaty, rave. Během jednoho hraní v Paříži si je poslechli The Prodigy, s nimiž od té doby pravidelně vyrážejí na turné. To samé s Pendulum. Zahráli si s Rage Against The Machine i s Vitalicem. „Od Prodigy jsme se naučili vystupovat, od Pendulum zase produkci. Nejnověji vydali EP Pitfalls & Corridors, které dali ke stažení zdarma. „Není to nic proti tomu, na čem děláme teď, tak tady máte, kurva.“ Zní to trochu výhružně, ale South Central se s ničím nepářou. A vědí co dělají, v pařížském La Machine du Moulin Rouge na nich teď byla hlava na hlavě, tři tisíce lidí. Tyhle dva chlapíky v kapucách, s mejkapem na očích a s klávesami nad hlavou si nesmíte nechat ujít!
http://www.facebook.com/southcentral
LOVE+HATE. Dvojice vídeňských řízků, která vám ukáže, jak se dělají mejdany v Mocnářství.http://www.facebook.com/trueloveandhate
AIRFARE – live. Kapela, která se na domácí scéně pohybuje už tři roky. Na sklonku podzimu vydali desku Youngblood, jíž Musicserver označuje za překvapení roku. Jejich kytary by na CLASH!I měly působit jako skvělý předkrm pro South Central masakr.
http://www.facebook.com/airfareband
THE FAKES. Od indie k dubstepu a dál, The Fakes pro vás v Praze už pár let vybírají to nejčerstvější, co lze hrát.http://snd.sc/suSOPs
http://www.facebook.com/thefakes
KILLOUT. Kolektiv pražských dubstepových djs a producentů: WOOSTEP, STIFLER SELECTA, DIRTY LITTLE TOASTER, NORMAN BATES
http://www.facebook.com/killoutstream
CLASH! v Chapeau Rouge v pátek 24. února začíná ve 21 hodin.
Vstupenky v předprodeji k dostání v klubu: 150,- Kč.
Facebook:
http://www.facebook.com/events/330970523580530/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.