Share |

Jarní koncertní série United Islands v květnu vrcholí

repro k akci

Těšte se na koncerty 9.5. Afro Celt Sound System a 11.5. projekt Jamese Lavella Unkle Sounds.
 
Afro Celt Sound System, skupina založená na grammy nominovaným producentem a kytaristou Simonem Emmersonem, mísí na tanečních podkladech vlivy keltské a africké tradiční hudby. Kapela, která před 15 lety spadla z čistého nebe a která se téměř přes noc stala hvězdou svého vlastního žánru. Objev Petera Gabriela a oblíbenci Roberta Planta přijedou na své první pražské vystoupení ve středu 9. května na koncert do Lucerna Music Baru. Na koncertě vystoupí v kompletní sestavě včetně legendárního bubeníka Johna Kalsiho s aktuálním dvojalbem Capture, které obsahuje výběr z posledních 5 alb. Kapela je pověstná nezapomenutelnou atmosférou živých vystoupení, která vás pohltí a přenese do jiného světa, do světa Afro Celt Sound System.

9. 5. 2012 od 21.00 hod
Lucerna Music Bar
, Vodičkova 36, Praha 1

Vstupenky: předprodej 690 Kč stání, 990 Kč sezení balkon / 550 Kč stání, 790 Kč sezení balkon pro klienty České spořitelny/ 790 Kč stání, 1090 Kč sezení balkon na místě v den koncertu.

www.unitedislands.cz

Premiéra projektu Jamese Lavella Unkle Sounds
Britský projekt UNKLE a jeho zakladatel James Lavelle patří mezi to nejzajímavější, co se kdy objevilo na mezinárodní elektronické scéně. Od počátků své tvorby kombinují elektroniku s prvky downtempa, trip hopu a rocku. Po loňské koncertní premiéře se James Lavelle vrací do Prahy s unikátním projektem UNKLE Sounds. Hudební mozaiku DJ setu Jamese Lavella z hitů a remixů UNKLE doplní na speciální LED obrazovce unikátní projekce Dougha Fostera. Před UNKLE Sounds vystoupí domácí producent Real Transported Man a závěr večera se ponese v režii djů Josefa Sedloně a Electroma.
UNKLE Sounds zahrají v rámci série United Islands České spořitelny v pátek 11. května v MeetFactory. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro.

11. 5. 2012 od 20.00 hod
MeetFactory
, Ke Sklárně 3213/15, Praha 5
Vstupenky: Předprodej 390 Kč / 310 Kč pro klienty České spořitelny
Den akce a na místě 490 Kč / 390 Kč pro klienty České spořitelny

www.unitedislands.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.