Share |

Herečka Sara Sandeva: Mám ráda i módu, která zrovna není "in"

foto: Vania Driankova, www.vaniaimages.com

Makedonka Sara Sandeva (17 let) žije v Praze a je herečkou. Kromě toho, že je mladá, krásná a úspěšná, se taky hezky obléká. Právě teď studuje třetím rokem obor herectví na Pražské konzervatoři. Zeptala jsem se jí na pár otázek souvisejících s módou. Jak k ní přistupuje, co se jí líbí nebo nelíbí a co Sara dělá, zodpověděla v našem krátkém fashion interview.
 
Saro, co teď děláš? Na čem pracuješ?
Především ještě studuji, natáčím, tancuji, zpívám, chodím se bavit, ale i vzdělávat… Dělám to, co mě baví. :) Zrovna jsem dotočila jeden film, seriál, pár reklam, sem tam něco fotím a plánuji i nějaké nové věci… 
 
Kde tě můžeme vidět nebo potkat?
Moje první velká televizní role byla např. v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde jsem hrála autistku a musím říct, že do dneška na tohle natáčení moc ráda vzpomínám. Jinak jsem měla minulý měsíc derniéruv divadle La Fabrika, kde jsem dva roky hrála v představení Pěna dní od Borise Viana. Toto léto jsem dotočila film Život je život, který po novém roce půjde do kin. Objevím se i v seriálu Ulice, kde hraji cizinku, takže jsem si poprvé vyzkoušela postavu v angličtině. Potkala mě taky role Lucinky v reklamě na jednoho mobilního operátora a natočila jsem i zahraniční reklamu pro Nintendo. A naskytla se mi i možnost, zahrát si v hudebním klipu Adama Mišíka, který se jmenuje Tvoje světy.
 
Jak ti jde skloubit škola a hraní? Zvládáš to?
Teď je to už docela v pohodě, ale pamatuji si první ročník, kdy to bylo hodně namáhavé skloubit - ráno škola, odpoledne natáčení a večer zkouška v divadle. A k tomu všemu si zvyknout, že už jsem na střední škole, kde bylo všechno nové! Dnes už v tom poměrně umím chodit, hlavně je důležité si vše včas omluvit a sem tam i nějaké věci dohnat. :)
 
Máš nějakou oblíbenou módní značku nebo obchůdek, kde se ráda oblékáš?
Mám ráda více značek i obchodů, takže nemám žádnou vysloveně oblíbenou značku nebo obchod. Řídím se podle toho, co si potřebuju koupit, takže v podstatě ráda šmejdím po různých shopech. V poslední době jsem si oblíbila značku Baby Olé, která mě oblékala na jedno focení. Nejdřív jsem si myslela, že je to móda spíš pro děti ve věku 10 let, tak jsem se o ni až tak moc nezajímala, jenže pak jsem viděla tepláky, sáčka, trička a ostatní kousky pro teenagery a zalíbila se mi, protože ta móda je hravá a hodně individuální, což mě baví a líbí se mi to! :)
 
Prozraď svůj neoblíbenější kousek oblečení?
Na každou příležitost je to něco jiného. Někdy mám náladu na tepláky, volný triko a drdol a někdy naopak na něco elegantnějšího.
 
Máš svůj módní styl?
Občas se podívám na nové trendy, co zrovna frčí, ale rozhodně se tím neřídím! Nejsem ten typ holky, co nosí jen to, co je právě „in“. Ráda se občas inspiruji, to ano, ale spíš preferuji to, co je mi příjemné a co se líbí mě.
 
Je pro tebe třeba i důležité, z jakého materiálu je oblečení vyrobené a odkud pochází?
Pro mě je hlavně důležité, aby mi materiál byl příjemný na těle, ale že bych zkoumala, co přesně to je nebo odkud oblečení pochází, to ne.
 
Co děláš proti šedi běžných dnů?
Usmívám se a jsem svá. 
 
 
Baby Olé
www.baby-ole.com
facebook Baby Olé


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.