Share |

Baby Olé cestuje do Karlových Varů na filmový festival

foto: PR

S originálně navrženou dětskou módu Baby Olé od makedonské návrhářky Kristiny Petkovic se budete moci seznámit mezi 4. 7. až 6. 7. 2014 na trzích nezávislé tvorby módy, šperků a nevšedních výrobků Festivalu Fashion Market. Ten se koná v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.
 
Značka Baby Olé vyrábí svou módu z kvalitní bavlny, pro kterou si Kristina jezdí osobně až do Srbska. Tam také čerpá inspiraci a nápady pro své další kolekce, které sama navrhuje. Baby Olé tvoří trička, mikiny, kalhoty, sukně nebo šaty a také doplňky pro děti ve věku od 1 roku až po 10 let. Hlavní myšlenkou značky Baby Olé je vytvářet módu s nápaditými vzory na kvalitním materiálu, který bude jak pohodlný, tak funkční. A který bude bavit rodiče, děti i okolí!
 
Na Festival Fashion Market narazíte v budově Střední zdravotnické školy na adrese Zahradní 21. Stánek číslo 36, kde najdete Baby Olé, má překvapení: když si nakoupíte za rovných 1 000czk, dostanete jako dárek dívčí nebo chlapecké triko, které si sami vyberete, a už teď je jisté, že do ruky dostanete vždycky originál kousek, jehož majitelem budete jen vy.
 
Otevírací doba Festivalu Fashion Market:
Pátek 4. 7.: 12. – 20.00
Sobota 5. 7.: 10.00 – 20.00
Neděle 6. 7.: 10.00 – 17.00
 
www.kviff.com
www.baby-ole.com
www.fler.cz/baby-ole
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.