Share |

Haezer: electro, sushi a second handy v Kapském městě

foto archiv pořadatele

Haezer je nastupující jméno electro scény a hraje tento pátek v Praze - videopozvánku jsme uveřejnili zde. Co je vůbec zač??

 

Jak ses stal Haezerem?

Nejdřív jsem chodil na rockový a punkový koncerty, pozdějc taky na idm, drum’n’bass, hip hop a breaky. Pak jsem se zamiloval do electra. Haezerem jsem se stal před dvěma a půl lety, když jsem složil svojí první pecku.

 

Jaké byly tvé nejdůležitější body v kariéře?

První turné po Jihoafrické republice, první mezinárodní turné a první vydaná věc s remixem od Cyberpunkers, díky tomu se mi otevřely dveře do světa.

 

 

Tvé oblíbené jídlo?

Musím přiznat, že sushi, jak to má i spousta dalších DJs.

 

 

Proč ses rozhodl zrovna pro tenhle druh elektra, co jsi dělal předtím?

Fakt nevím. Prostě to přišlo samo. Když jsem poprvé slyšel SebastiAn, Justice, Boys Noize, digitalism a MSTRKRFT, tak mě ten jejich zvuk prostě oslovil. Předtím jsem byl skejťák, kterej poslouchal punk. Ale ve finale poslouchám VŠECHNY žánry, kromě RNB a country, I když alternativní country mám rád.

 

Kde nakupuješ hadry?

Ponejvíc v sekáčích a malých obchůdcích v Long Street v Kapským městě.

 

 

Vydáš brzy něco nového?

Ano. Brzo mi vyjde Gangsta Shit a Monkey, potom chystám nový E.P., který bude fakt VELKÝ, to mi věř.

 

Už jsi byl někdy v Praze? A pokud ne, co od ní čekáš?

Nevím, co mám čekat, ale všichni kamarádi, kteří tam byli, říkají, že je to jejich nejoblíbenější místo… takže toho čekám dost!

 

 

Co děláš proti šedi?

Když pomyslím na šeď, napadají mě slova jako ponurý, depresivní, bezútěšný, zima. Tak bych řekl, že si prostě zapálím, otevřu pivko a zamířím do studia skládat pecky a budu je hrát děckám, abych na to všechno zapomněl a užil si nějakou srandu!

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.