Share |

Fringe blog: Marcel Lucont - Gallic Symbol

Fringeego.
foto: logo Fringe

Marcel Lucont je modré sako. Tmavý rolák. Bosé nohy. Flaška červeného vína. Výrazný francouzský akcent. Hořící libido. Spalující ego.
 
Marcel Lucont je víc než vy.
 
Měl víc holek než kdy měl jakýkoliv kluk. Chtělo ho víc kluků než kdy chtělo jakoukoliv holku. Smiřte se s tím, protože nic víc stejně nemůžete udělat. Marcel Lucont je: nihilista, sexista, egoista, cynik, pragmatik, pozér, ignorat, arogant,... A je v tom prostě výtečnej. Smiřte se s tím, protože nic víc stejně nemůžete udělat. Kdyby Marcel Lucont nestál na pódiu, byl by stejně výš.
 
Ve své performance vypráví, jak co nejúčinněji naštvat personál letiště pomocí šestnácti klobouků. Jak v Austrálii nefunguje stín. Jak na Novém Zélandu jsou i lidi ovce. Anglii byla znesvěcena ve dvou jeho publikacích. V antropologické komparativní studii o francouzsko > anglickém vztahu a ve sbírce milostné poesie „Tits of Brits“. Poesii píše od sedmi let zatímce druhou rukou balí svou první cigaretu. Facebook nemá rád, protože mu nedovolí ignorovat jedince tváří v tvář. Na České Republice má rád jen pivo dostupné i u kostelů. Nevěří na vztahy. Věří na sebe. Marcel Lucont je pojem. To, že jste o něm nikdy neslyšeli svědčí jen o omezenosti vašeho rozhledu. To, že jste sním ještě nikdy nespali svědčí jen o vaší neostatečné kráse.
 
Jeho sebeláska je největší ze všech lásek.
Jeho arogance je upřímná.
Jeho hra sebe samého je úplná.
 
 
Text by Petr Dlouhý.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.