Share |

Epická show Swedish House Mafia míří do Prahy

repro k akci

Dýdžejské superhvězdy Swedish House Mafia právě balí kufry a vyráží na své poslední turné pojmenované příznačně One Last Tour. Turné odstartuje 16. listopadu v Dubaji a v jeho rámci kapela poprvé navštíví také Indii, Rusko a Jihoafrickou Republiku.

Osmou zastávkou obří světové šňůry čítající 26 koncertů po celém světě bude Praha. Houseové trio vystoupí 29. listopadu v O2 areně. One Last Tour chce pokrýt celou planetu a kapela tedy bude za podpory značky ABSOLUT cestovat napříč kontinenty.

Kromě toho, že značka pomohla narýsovat itinerář velkolepého koncertního turné, postará se také o to, aby každý večer One Last Tour byl mimořádným zážitkem. ABSOLUT navíc ve vybraných městech uspořádá exkluzivní rozhovory a zprostředkuje setkání s fanoušky. Na koncertě zazní například i Greyhound – skladba přímo inspirovaná ABSOLUT GREYHOUND koktejlem. Při její premiéře v newyorské Madison Square Garden doslova šílelo nadšením 20 000 fanoušků. Unikátní videoklip shlédlo na YouTube už více než 20 milionů lidí. ABSOLUT zkrátka přináší dokonalý koktejl zážitků.

Podpora Swedish House Mafie je jednou z největších aktivit značky ABSOLUT, která umění podporuje již více než třicet let. Dlouhodobě spolupracuje s předními umělci v oblasti hudby, umění a módy. Mezi zvučnými jmény podporovanými značkou ABSOLUT je například americký raper Jay-Z, zpěvák Cee-Lo Green nebo z historie malíř a grafik Andy Warhol.

O tom, že spojení švédských DJských hvězd a ABSOLUT je mimořádně úspěšné svědčí i neskutečná rychlost, s jakou se vyprodávají jednotlivé koncerty světového turné. Lístky na show v newyorské Madison Square Garden byly pryč za méně než osm minut. Kanadští fanoušci si vstupenky na koncert v Chicagu rozebrali během pěti minut a v San Francisku se lístky prodávaly přesně minutu.

Přijďte si nabitou, intenzivní a všemi smysly naplňující show užít i Vy! Užijte si vystoupení SWEDISH HOUSE MAFIA a dejte si k tomu sklenku zmíněného koktejlu ABSOLUT GREYHOUND. Namíchat si ho můžete zcela jednoduše i sami doma:

RECEPT NA KOKTEJL ABSOLUT GREYHOUND

1 díl ABSOLUT VODKY, 3 díly šťávy z růžového
grapefruitu, osminka grapefruitu

Do sklenky s ledem nalijte vodku a šťávu z grapefruitu. Ozdobte ovocem. Servírujte a vychutnejte!

Klip Greyhound od Swedish House Mafia: http://www.youtube.com/watch?v=PDboaDrHGbA

Další informace:
http://www.facebook.com/absolut.cz ,
http://www.onelasttour.com,
http://www.absolut.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.