Share |

Darren Emerson (ex Underworld) vystoupí v Roxy na House Elements

foto: pořadatel

Jméno Darren Emerson je neodmyslitelně spojeno nejen s  hitem „Born Slippy“, který vyšel v roce 1996 kultovní kapele Underworld, ale také třeba s tím, že jako jediný člen od této kapely v roce 2000 odešel. Zajímá vás proč? Pak třeba právě na tuto otázku vám sám Darren Emerson odpoví v exkluzivním rozhovoru, který pro vás pořadatelé připravují a na jehož podobě se můžete podílet i vy sami a navíc při tom získat volný vstup na zářijové House Elements, jejichž speciálním hostem bude 8. 9. v ROXY právě Darren Emerson.

Darren Emerson má za svou 17 letou djskou kariéru mnoho zkušeností, vystřídal několik hudebních stylů, spolupracoval se světovou hudební špičkou, namixoval několik prestižních kompilací Global Underground, vede vlastní label, atd. Jistě vás tak napadne nejeden zvídavý dotaz, který byste mu chtěli položit a tak z vašich vybraných dotazů připraví pořadatelé s Darrenem exkluzivní rozhovor.

Své dotazy posílejte do 3.8. na adresu news@progressivesession.net. Ty nejzajímavější budou zahrnutydo připravovaného rozhovoru a navíc z došlých dotazů vylosují 2 výherce, z nichž každý získá 1 volný vstup na párty House Elements, která proběhne 8.9. v Roxy. Pro inspiraci při vymýšlení otázek si poslechněte třeba originál hitu „Born Slippy“, který má téměř 10 milionů shlédnutí:
http://www.youtube.com/watch?v=TlLWFa1b1Bc

Kromě Darrena Emersona na párty vystoupí také rezidentní djs Tazz, Biodan a Slater. Již brzy se také těšte na další info o předprodejích, dalších soutěžích, atd. Pro aktuální informace sledujte dění na Facebookové stránce akce zde: http://www.facebook.com/events/443354912362265/

Vstupenky na House Elements budou již brzy v předprodeji sítí Ticketpro, Ticketportal a Ticketsream za luxusní cenu 150 czk + poplatky, na místě pak budou stát 200 czk

8.9.2012
22:00
Roxy
Praha

www.roxy.cz
www.facebook.com/djbiodan.cz
www.facebook.com/pages/DJ-Slater/27319466682
www.facebook.com/tazz.dj


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.