Share |

Dnes večer v Roxy: One night - Robert Babicz

repro k akci

Po prvních třech letošních dílech pravidelné klubovky One Night! věnované domácím DJs a producentům se dnes můžeme v Roxy těšit na hosta zahraničního, kterým bude Robert Babicz. Na hlavní stage ho již tradičně doplní Radio 1 resident DJs Dan Cooley a Josef Sedloň, v chill outu pak zahraje další příslušník Radio 1 crew Pierre Urban a Myclick aka DJ Face. VJem večera bude jako vždy Bit Cheekly.

Devětatřicetiletý Robert Babicz svou kariéru nastartoval už na počátku 90-tých let, kdy byl na vrcholu styl acid. Odtud také pramení Robertův alias Rob Acid, pod nímž v tomto období tvořil.

Poté vystřídal ještě několik pseudonymů jako např. Acid Warrior, Church Window, Atlon Inc., labelů (jeho tvorbu vydávaly mj. prestižní labely Kompakt, Treibstoff či Bedrock) a vydal bezpočet EP, až se dostal ke svému vlastnímu stylu pojmenovanému jednoduše „babiczstyle“. On sám jej charakterizuje jako "emocionální elektronickou taneční hudbu" a my jen dodejme, že co se žánrů týče, mísí se v hudbě, kterou vydává na stejnojmenném labelu, styly jako deep house, techhouse či techno.

Babiczstyle ale není jen o muzice. Nedílnou složkou Robertovi tvorby jsou jeho vlastní fotografie a videa, která pořizuje během svých cest po celém světě a následně z nich činí plnohodnotnou součást svých živých vystoupení.

Ostatně si Babicz zakládá na tom, že jako DJ takřka nikdy nevystupuje a vše je o live produkci. Prim tedy při Robertových vystoupeních hrají původní skladby, elektronika a hrátky s atmosférou, které, obklopen celou řadou mašinek, přizpůsobuje nejen jednotlivé skladby, ale také vizuální podobu vystoupení.

Klub bude otevřen od 22:00. Vstup na místě 200 czk. Kompletní sestava dubnové One Night! je následující: Robert Babicz, Radio 1 resident DJs Dan Cooley & Josef Sedloň, Chill Out: Pierre Urban (Radio 1) & Myclick aka DJ Face, VJ Bit Cheekly. 
 
www.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.