Share |

Degustační večery v restauraci Soho pro gurmány a milovníky vína

foto SOHO

Restaurace SOHO, kterou najdete v Podolí přímo u břehu Vltavy, nabízí degustační večery pro gurmány a milovníky vína s názvem Fusion winemakers evening. Tyto pravidelné degustační večery v restauraci SOHO, jsou tematicky zaměřené na harmonické párování vín s jídly, které probíhají za účasti zástupců jednotlivého vinařství z jakéhokoliv koutu světa nebo jejich distributorů pro Českou republiku.
Menu je vždy sestavováno šéfkuchařem restaurace SOHO společně se sommeliérem, kdy společně hledají nejideálnější propojení chutí jednotlivých jídel s vínem. Není to práce jednoduchá, jsou to hodiny zkoušení a ladění.
Nejbližší Fusion winemakers evening se koná dne 15.11. od 19:00 hod. a bude zaměřený na na oblast vinařskou Toskánsko, večerem bude provázet fundovaný sommeliér, jenž popíše vlastnosti jednotlivých vín i vinařské oblasti. Rovněž vysvětlí, proč byla jednotlivá vína zvolená k daným pokrmům. Hosté budou moci poté sami posoudit, která vína korespondovala nejlépe s jednotlivým jídlem, což by mělo vyústit v interaktivní diskusi se sommeliérem.
Degustační večery ovšem nejsou zaměřeny pouze na Itálii, nýbrž na různá vinařství z různých zemí. V minulosti již byly večery s francouzskými, italskými, německými či rakouskými vinaři. Večery mohou být zaměřené i na speciální druh menu či jednotlivých potravin, například na ústřice, sýry, plody moře a k tomu se zase naopak hledají vhodná vína. Rovněž se mohou večery zaměřit pouze na jeden druh vína, jako například na Riesling, Champagne atd.
Kdy se bude konat další z řady degustačních večerů najdete aktuálně na www.soho.cz.
Degustační večery lze zarezervovat přímo v restauraci SOHO a hosté si je mohou užít ve stylovém prostředí restaurace bud´v romantické atmosféře ve dvou u menšího stolu, či ve skupině u většího stolu.
 
 
Rezervujte si svá místa na tel čísle: 244 463 772, či emailem na: soho@soho.cz
 
Další informace k restauraci najdete na www.soho.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.