Share |

Další festival: PRIGL Electronic Open Air

foto: pořadatel akce

Přichází druhý ročník brněnského denního open air festivalu PRIGL Electronic Open Air. Festival se uskuteční na brněnské přehradě v areálu Tee-Pee - 19. 7. 2014 a začne v pravé poledne. Tento rok je nachystán vynikající line-up předčící obě vydání v minulém roce v čele s jedním z headlinerů loňské megapárty Sensation, špičkovým francouzským tech-house/techno DJem nesoucím jméno SÉBASTIEN LÉGER! Sébastien se kromě několika vystoupení na megaparties Sensation White v různých zemích pyšní také pravidelným hraním v nejlepších klubech a na nejlepších festivalech tohoto světa. Sébastien je aktivním producentem a autorem nesmrtelných tracků jako “Hit Girl”, “Hypnotized", “Majuro", "Jaguar" a mnoha dalších. Sébastiena podpoří česká DJská špička jako LUCCA, ORBITH, BON FINIX, SUBGATE, MARTIN GREDNER, DANNY BRIGHT, HYDROPHONIC, DUNCAN GREY, MATAMAR a dalších 16 vynikajících DJs.
 
Na PRIGLu vystoupí na třech pódiích dohromady 26 DJs! Čeká vás hlavní stage pod širým nebem, klubová Tee-Pee stage, a tento rok navíc přibude VIP PRIGL Parník s hudební produkcí a minibarem, na kterém si budete moci užívat krásy Brněnské přehrady nejen z pobřeží. V roce 2014 oproti roku loňskému bude hlavní stage obohacena o speciální LED stěnu a několik kW zvuku, slovenský team Mystique na ní oslní svou PYRO & LED show, přibudou dekorace, nový zvuk a větrání na vnitřní TeePee stage. Samozřejmostí jsou koktejlové bary, grill a další vychytávky.
 
19. 7. 2014 ... To bude den, kdy se Brněnská přehrada rozezní rytmy široké škály elektronické hudby od techna přes house, tech-house, deep-house, až po progressive house. 19. 7. 2014 ... to bude den, kdy si po sobotním obědě zatančíte u brněnské přehrady v slunečních brýlích, letních svršcích, s míchaným drinkem v ruce a s tou nejlepší letní náladou.
 
Je na co se těšit! 19. 7. 2014 ... to je den, který si už teď zapište do kalendářů, protože PRIGL Electronic Open Air bude festivalem tohoto léta na jižní Moravě!
 
Více informací o vstupenkách, celém line upu a VIP PRIGL parníku TADY.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.