Share |

Chcete vyhrát den v nahrávacím studiu?

foto: pořadatel

Pokud se aktivně věnujete hudbě, mohla by vás zaujmout facebooková soutěž o jeden den ve špičkovém nahrávacím studiu s týmem profesionálů. Sympatické na tom je, že roli producenta i jednoho z porotců na sebe vzal Honza Kleník, kterého znáte z Ohm Square nebo jeho současného rodinného projektu Sklenik. No a nepřizval si do týmu nikoho jiného než oscarového zvukového mistra Andreje Laža. To už za ten boj o vítězství trochu stojí, ne?

„Soutěž „Splň si svůj hudební sen“ je specifická v tom, že ji vymysleli a jsou v ní angažovaní lidé, kteří mají vkus a styl. Zajímavá je i proto, že na rozdíl od jiných hudebních soutěží se v ní hodně nahlíží na skladatelský a ne pouze interpretační talent. Nikdo na tom klání nezbohatne, ani nevstoupí do hudební síně slávy, ale má možnost se setkat se zajímavými lidmi a navázat nové kontakty, které jsou dneska důležitou součástí cesty za úspěchem,“ řekl nám k tomu Honza Kleník.

A takhle to bude celé probíhat: V prvním kole je úkolem soutěžících získat co největší počet fanoušků. Třicet nejpopulárnějších (tedy těch s největším počtem hlasů) postupuje do dalšího kola, kde už budou mít prostor předvést své hudební schopnosti – vytvořit vlastní autorské dílo podle zadání poroty. Může se zpívat, rapovat, hrát na hudební nástroj, remixovat na počítači... Každý dělá, co umí. Virtuální publikum vybírá z nahraných skladeb na internetu formou popularity contestu (hlasují vždy pro jednoho účastníka z nabízeného páru) a pošlou tak do finále pět nejlepších. Absolutního vítěze soutěže nakonec určí odborná porota. „Důležitá bude originalita, netradiční přístup, ale hlavně se to bude muset dát dobře poslouchat. Nezajímá mě dokonalý interpretační projev, ale uvěřitelná emoce, chytrost,“ radí, jak dosáhnout na výhru, Honza Kleník.

Jak jsme psali už v úvodu, vítěz soutěže dostane na jeden den k dispozici špičkové nahrávací studio i s týmem profesionálů. K ruce mu budou Honza Kleník, oscarový zvukový inženýr Andrej Lažo a v případě zájmu také tři hudebníci.

Na jednoho hlasujícího, který podpoří některého z účastníků v popular contestu, čeká notebook ASUS N56. Příslušenství od značky ASUS dostanou také soutěžící, kteří postoupí do pětice nejlepších.
 
Soutěž probíhá na stránkách http://apps.facebook.com/asusstar/ . Registrovat se a hlasovat můžete už teď!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.