Share |

Český Skateboardový Pohár 2012 pokračuje v Karlových Varech

repro k akci

Produkce adidas ČSP a Centrum pro mládež a alternativní sporty zvou 16. června na druhý závod 16. ročníku série závodů Českého Skateboardového Poháru 2012 (adidas ČSP 2012). Předešlý závod v Hradci Králové svou kvalitou ukázal, že je skateboarding v České republice na vysoké evropské úrovni.V Karlových Varech je výborný skatepark se zcela novou střechou a pořadatelé očekávají minimálně stejný počet kvalitních jezdců, jako tomu bylo v prvním závodě v Hradci Králové.

Na závodě se závodníci utkají v disciplínách Streetstyle, Best trick a Bowl o prize money ve výši 25.000,- Kč. Registrace do závodu bude probíhat od 10:00 hodin do 12:00 hodin v areálu skateparku a závod odstartuje ve 12:30 hodin první kvalifikační skupinou. Z důvodů očekávané velké účasti snažně prosíme všechny jezdce, aby využili brzkého otevření registrace již od 10.00 hodin. Startovné bude jako obvykle 100,- Kč za přihlášeného závodníka do závodů.

Do Karlových Varů se dostanete z Prahy po silnici R6, dále pak pokračujete po komunikaci E48. Po příjezdu do Karlových Varů jedete stále po hlavní silnici, až dorazíte na most. Na mostě jedete rovně směrem na Bohatice. Dále po silnici, jež vede do kopce (poznáte dle točitých zatáček) a poté se na první odbočce dáte do leva (odbočka vlevo je před železničním přejezdem). Po pravé straně je škola, za kterou je umístěn Karlovarský skatepark. Vjezd je umístěn vedle školy. Pro ty co mají ústa, mapu či GPS, hledejte v Karlových Varech část Bohatice, na adrese U trati 9A, Karlovy Vary.

Hlavními favority závodu určitě budou mistr ČR 2011 Lukáš Daněk, rideři Arnošt Ceral, Tomáš Stejskal, Martin Pek nebo vítěz loňského Wild in the parks a vítěz předloňského světového poháru Mystic Sk8 Cupu Maxim Habanec. Závod navštíví i náš nejlepší bazénový jezdec a několika násobný mistr ČR v této disciplíně Martin Jurášek.

Další závod série adidas ČSP se stěhuje na Moravu, 28. Července 2012 se pojede v Brně.

Program závodu:
Karlovy Vary 16. 6. sobota

Program:
9:30 Registrace, volný trénink
12:00 Kvalifikace
15.30 Bowl
17.00 Finále
18:00 Best Trick
18:30 Vyhlášení výsledků a předání prize money

Podrobnější informace je možné získat těsně před každým závodem na www.cesky-skateboardovy-pohar.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.