Share |

Český skateboardový pohár 2012 startuje v sobotu v Hradci

repro k akci

První závod 16. ročníku Adidas Českého skateboardového poháru se pojede v sobotu 19. května ve skateparku v Šimkových sadech v Hradci Králové, který už tradičně hostí první závod série. Kompletní skateboardová špička bude bojovat o celkové prize money 25.000,- Kč v disciplínách streetstyle, bowl a best trick.

Hlavními favority závodu určitě budou Lukáš Daněk, lokální rider Arnošt Ceral, Tomáš Stejskal, Tomáš Vintr nebo náš nejlepší bazénový jezdec a několika násobný mistr ČR v této disciplíně Martin Jurášek. Nejlepší jezdci si na tomto závodě rozdělí celkové prize money 25.000,- Kč.

Závody začnou registrací jezdců v sobotu v o půl desáté dopoledne. Na dvanáctou hodinu odstartují kvalifikační jízdy streetstyle. Finále disciplíny bowl je naplánováno na půl čtvrtou a finále streetstyle na pátou hodinu odpolední. Hned po finálních jízdách se pojede divácky nejatraktivnější disciplína best trick contest, kde jezdci zkouší triky, které si nemohou dovolit v samostatných jízdách.

Další závod série ADIDAS ČSP se pojede v sobotu 16.června v Karlových Varech. Nejen na tento závod, ale i na všechny ostatní klání z letošní série ADIDAS ČSP vás všechny srdečně zveme.

19. 5. sobota

Program:
9:30 Registrace, volný trénink
12:00 Kvalifikace
15.30 Bowl
17.00 Finále
18:00 Best Trick
18:30 Vyhlášení výsledků a předání prize money

Podrobnější informace těsně před každým závodem na www.cesky-skateboardovy-pohar.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.