Share |

High Jump: dva prázdninové dny nabité adrenalinem a zábavou

foto: pořadatel akce

Pokud milujete sport, party, slunce a vodu, pak máte důvod těšit se na 2. a. 3. srpna tohoto roku. V tyto dny se v Hřiměždickém lomu nedaleko Příbrami odehraje další ročník mistrovství republiky ve skocích do vody - BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP! Show, která neztrácí ani po třinácti letech dech.
 
Psal se rok 2000, když byl do kin uveden film MATRIX a konal se první ročník BUDEWEISER BUDVAR HIGH JUMP! Ten přinesl do České Republiky vlastní verzi cliffdivingových závodů, sportu, který vznikl na Hawaii. Skoky ze skály, jakožto rituál odvahy, kdy muž střemhlavým skokem dokazoval celému kmenu svou odhodlanost a statečnost.
 
Píše se rok 2013 a v Hřiměždickém lomu se v rámci BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP poprvé představí nejlepší sestava skokanů z největší výšky, jakou tento šampionát  pamatuje.
 
Na hranu skoku ve výšce dvacet sedm metrů se vedle sebe postaví hřiměždický „odchovanec“ MICHAL NAVRÁTIL a světová hvězda cliffdivingového nebe ORLANDO DUQUE spolu s dalšími účastníky elitní RED BULL CLIFF DIVING TOUR. Že výška a adrenalin není jen pro chlapy, to vám s lehkostí a elegancí předvede jedinečná ANNA BADER.
 
Přes den se jako každý rok můžete těšit na soutěž v extrémních skocích do vody z dvanácti a šestnácti metrové věže a pěti metrové houpačky. Celá HIGH JUMP FAMILY pro vás připravila  lahůdku: „Pokud jste si mysleli, že dvacet metrů v roce 2012 je nejvíc, co kdy v Hřiměždicích uvidíte, byl to omyl!!! Poprvé a snad ne naposled  uvidíte extrémní skoky a „prdeláče“ z dvaceti sedmi metrů v podání nejlepších skokanů a skokanek světa!!!“ A to už je pořádná výška – jako desáté patro paneláku! Chybět nebude ani klasický SPLASHDIVING neboli soutěž o největšího prdeláče a placák. Kdo vystříkne nejvíce vody, ten vítězí.
 
V dramaturgii konceptu BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP letos nastala podstatná změna. Peníze ušetřené za koncerty byly investovány do skokanské show, která byla pro organizátory vždy nejpodstatnějším prvkem celé akce, a když se letos naskytla možnost pozvat světovou elitu, neváhali ani okamžik. Nudit se ovšem nebudete ani v noci. Připravena je i nová koncepce hudební dramaturgie, kterou mají kompletně v režii JÄGERMEISTER a RED BULL. Společně přichystali party shit arenu. První den večírku odstartují v nové FRESH ZONE domácí WOHNOUT následováni na party shit louce DUB PISTOLS a projektem LOO&PLACIDO, který se představí v České republice poprvé. Sobotní večírek rozhoupou PSH následováni partičkou DANCEFLOOR OUTLAWS, která všechny nažhaví na týpka pro večírek nejpovolanějšího, mistra mixu a nálady BENJI BOKA.
 
Pokud máte v plánu dorazit, lístky jsou již v předprodeji na www.ticketstream.cz za 410,-Kč, nebo poté přímo na místě za 500,- Kč.
 
Více informací o akci Highjump naleznete na www.highjump.cz a www.facebook.com/cliffdiving.eu


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.