Share |

High Jump 2012 je za dveřmi

repro k akci

Letošní Budweiser Budvar High Jump 2012, který se bude konat ve dnech 3.-4.srpna v Hřiměždickém lomu u Příbrami, představí skokanskou špičku od nás i ze zahraničí a nabídne i hudební program.

Tento rok má High Jump opravdové skokanské eso v rukávu a tou není nikdo jiný než samotná Anna Bader z Německa, která má za sebou již hezkou skokanskou kariéru a řadu zkušeností ze světových soutěží s nejlepšími skokany světa.

Za Českou republiku se na letošním ročníku představí Jan Kocourek - skokan a pilot zároveň, jehož specialitou a nejoblíbenější disciplínou jsou skoky z adrenalinové houpačky.

Kromě sportovního programu vás čeká hudební program.

Na třech stageích čeká celá řada živých vystoupení v čele s Prago Union, Horkýže Slíže, Prague Conspiracy či originální pop v podání Toxique. Headlinerem djských jmen bude DJ A-Skillz!

13. ročník High Jumpu se blíží, tak si nezapomeňte na tuto událost udělat čas a zajistit vstupenky bud v předprodeji na www.ticketstream.cz nebo přímo na místě.

Letošní High Jump má opět svojí hymnu, kterou si můžete stáhnout zde: www.cliffdiving.eu/press.php?jazyk=cz&kategorie=ostatni

Více informací o samotné akci najdete na www.highjump.cz anebo http://www.cliffdiving.eu/press.php


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.