Share |

Britská designérka Zoe Waters získala ITS 2014 Diesel Award

foto: pořadatel akce

Finálový večer ITS 2014 (International Talent Support) se konal v sobotu 12. 7. 2014 v Terstu v Itálii. DIESEL AWARD, na téma „Denimový pohyb“, získala Zoe Waters. Cenu této britské studentce z Royal College of Art předal Nicola Formichetti, umělecký ředitel DIESEL.
 
Této jedinečné módní přehlídky a předávání cen ITS se zúčastnilo mnoho světoznámých jmen z oblasti módy a médií, více než 100 soutěžících z minulých ročníků spolu s řediteli špičkových módních škol.
 
"Pro Zoe Waters jsme se rozhodli, neboť kolekce, kterou prezentovala, zejména její práce na motorkářských bundách, s kůží a vojenskými prvky na ITS 2014 byla v souladu s DNA Diesel," říká Nicola Formichetti. "Také její ochota pracovat v týmu a v designérském studiu je velkým přínosem pro styl práce, na který jsme zvyklí."
 
DIESEL AWARD oslavuje nápady mladých návrhářů a jejím cílem je zajistit, aby se jejich sny staly skutečností. Hlavní cenou je finanční hotovost 25,000€, kterou může vítěz soutěže využít bez omezení na podporu své práce a jako investici do své budoucí kariéry. Kromě této ceny byla Zoe nabídnuta stáž na 6 měsíců v Diesel kreativním týmu v ústředí společnosti v Itálii, která ji má pomoci objevit všechna tajemství práce v inovativní a mezinárodní módní společnosti.
 
Diesel se vždy snažil podporovat mladé talenty, kteří se nebáli postavit se proti zavedeným normám. Značka je zkratkou pro životní styl poháněný vášní, statečností a nadšením. Ceny ITS jsou celé v tomto duchu a je to také důvod, proč Diesel pokračuje v podporování tohoto jedinečného projektu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.