Share |

Blíží se multimediální festival Proudy 2012

logo

Začátek akademického roku bude ve znamení multimediálních technologií – 2. října ho zahájí první ročník multimediálního festivalu PROUDY 2012.
V areálu vysokoškolských kolejí na Jižním městě se představí nejen populární kapely jako Prago Union a Skyline, ale také desítky technologických novinek. Ty představí špičky v oboru ze společností jako Microsoft či IBM, ale také start-upy a univerzitní týmy. Spojení hudební produkce a technologického veletrhu činí PROUDY jedinečným, přináší nový druh festivalové
atmosféry. Vzniká nová tradice, která každoročně přivítá studenty ve škole a ukáže, co je nového ve světě technologií. Festival doprovází také technologická konference, která se uskuteční 29. 9. v Národní technické knihovně. Vystoupí na ní dvanáct předních řečníků, kteří budou společně hledat odpovědi na otázku, jak změní technologie svět v roce 2020.

PROUDY 2012 je ryze studentským projektem organizovaným studenty pro studenty. Záštitu nad ním převzal primátor hl. m. Prahy Bohuslav Svoboda i pražské vysoké školy ČVUT, VŠCHT, UK, ČZU - jejich rektoři na festivalu slavnostně zahájí nový akademický rok. Na návštěvníky čeká hudební stage, 3 velkoformátové projekce, prezentace studentských spolků, křest prváků, roboti, Hvězda smrti Silent disco a mnoho dalšího, vstup je zdarma.

2. 10. – Festival PROUDY 2012

29. 9. – Konference Proudy: Technologie a multimedia v roce 2020

22. 9. – PROUDY na Vodě (warm-up akce na smíchovské náplavce)

www.proudy2012.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.