Share |

Quo vadis architektura: studenti ČVUT vystavují diplomové projekty

foto autor

V nové budově fakulty architektury ČVUT jsou instalovány hned dvě zajímavé výstavy. Kromě studentů, kteří zde prezentují své diplomové projekty, je rovněž  možné shlédnout studie k řešení prostoru v oblasti Masarykova nádraží.

Pokud vás zajímá, jak budoucí architekti vnímají prostor a jaké trendy v architektuře jsou in, pak si nesmíte nechat tuto výstavu ujít. Z velkého množství diplomových projektů jsme pro vás obrazem vybrali řešení často diskutovaného území v Praze.

Kromě diplomových projektů, na vás rovněž čeká výstava sedmi architektonických studií řešících prostor v oblasti Masarykova nádraží, které pro vás připravila Společnost Masaryk Station Development. Jako bonus budete mít jedinečnou možnost nahlédnout do nitra nové budovy fakulty architektury od Prof. Ing. akad. arch. Aleny Šrámkové a na vlastní oči se přesvědčit, že i šedý beton v kombinaci s výraznými barvami může vypadat skvěle.

Výstava je otevřena každý den od 9.00 do 19.00 hod. a potrvá do 30.6.2011. Prezentace diplomových projektů končí o dva dny dříve. Vstup na výstavu je zdarma.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.