Share |

Ben & Jerry´s - zmrzlina pro všechny a zdarma

foto: Ben & Jerry´s

Dnes jsou všichni příznivci Ben & Jerry´s zváni na kopeček zmrzliny zdarma,v České republice bude zmrzlinový den slavit dvanáct lokalit v Praze a Brně.

Každý rok již od 1979 se fanoušci Ben & Jerry´s tradičně ptají – PROČ? Proč Ben & Jerry´s na svoje výročí rozdává zmrzlinu zdarma? Odpověď zůstává stále stejná… Zmrzlinová oslava – Free Cone Day (Kopeček zmrzliny zdarma) je poděkováním věrným zákazníkům a místní komunitě, kteří tuto značku podporují a přispívají k jejímu úspěchu. Za posledních 34 let se mnohé změnilo, ale jedna věc zůstává stále stejná. Společnost Ben & Jerry´s každoročně na tento speciální den otevře své dveře všem fanouškům zmrzliny, aby tuto tradici společně oslavili. Globálně se v průměru každý rok rozdá více než milion kopečků zmrzliny zdarma. V České republice se tým Ben & Jerry´s těší na pokoření nového rekordu v návštěvnosti. Praha a Brno nabídne celkem 12 lokalit.

„Ve světě nemá akce Kopeček zmrzliny zdarma obdoby,“ řekl Jostein Solheim, CEO společnosti Ben & Jerry´s. „Daří se nám v naší každoroční tradici, tímto jim chci jménem všech fanoušků poděkovat.“

Akce se bude konat ve vybraných prodejnách BILLA a ALBERT a dalších obchodech v Praze a Brně. Praha se může těšit na tyto lokality: BILLA Praha 1, V Celnici; BILLA Praha 1, Vodičkova – Galerie Myšák; BILLA Praha 4, Budějovická 1667/764; BILLA Praha 9 – Prosek, Vysočanská; ALBERT Praha 1, Palladium; ALBERT Praha 3, Palác Flóra, ul. Vinohradská; ALBERT Praha 8, Florenc, Křižíkova 213/44; Aquapark Čestlice, Obchodní zóna Průhonic a BioPoint Hlavní nádraží. Brno milovníky zmrzliny zve do těchto obchodů: BILLA Brno, Okružní 33 HM ALBERT, Brno,; Coffee shop Lavazza, Náměstí Svobody.

Kopeček zmrzliny zdarma se na všech místech bude rozdávat od 15h do 18h.

Budete si moci pochutnat na celkem šesti příchutích Strawberry Cheesecake, Chunky Monkey, Chocolate Fudge Brownie, Cookie Dough, Fairly Nuts a velké novince Caramel Chew Chew.

Cílem Ben & Jerry’s je spojit svou jedinečnou zmrzlinu, vyhlášenou pro své originální a bláznivé příchutě, s prémiovými obchody v České republice a zároveň zdůraznit, že produkty Ben & Jerry’s jsou vyráběny pouze z trvale udržitelných a Fairtrade ingrediencí té nejvyšší kvality. Společnost Ben & Jerry’s se zavázala k sociální odpovědnosti a platí svým mlékárenským farmářům prémiové ceny jako poděkování, že se tak výborně starají o své krávy a také o planetu. Farmářům, kteří pěstují Fairtrade kakao, cukr a banány, je garantována férová cena za jejich produkty. Tyto prostředky pak mohou investovat zpět do svých farem a komunit. Ben & Jerry’s používá výhradně vejce pocházející od slepic chovaných ve volném výběhu a dbá na to, aby dopad na životní prostředí byl co možná nejšetrnější, tím, že investuje do obnovitelné energie a prostřednictvím svých aktivit podporuje neutrální klima.

www.benandjerry.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.