Share |

Anketa o módě a stylu: Vegy

foto murhaaya.com

The Prostitutes mají nový singl a 8.12. (=DNES!) hrají v Akropoli. 
Singl se jmenuje Hypnotized a poslouchejte a stahujte ho na bandcampu!
Basáka The Prostitutes (a souběžně člena Fvtvre) Vegyho jsme se zeptali na naše klasické anketní otázky:
 
 
Tvoje definice módy a stylu?

Nerad definuju a všeobecně škatulkuju, ať si každej dělá a nosí, co chce. Svět je barevný místo. Pro mě je to samozřejmě neoddělitelná část sebevyjádření, která je a vždycky byla důležitou součástí hudební scény, ať už kterýkoliv.

 

Co máš nejraději na své práci?

Určitě kreativitu, dělal jsem hodně prací, kde tahle složka chyběla a nedávalo mi to žádnej smysl.
Takže ať už je to hraní, skládání, práce se zvukem ve studiu, nebo střih videa atd. vždycky nad tím přemejšlím, čím bych mohl přispět svoji špetkou do mlýna v zájmu co nejlepšího výsledku. 

Jak si dobíjš baterky?

Rozhodně ne nicneděláním, to mi je spíš vybíjí. Nejdůležitější a nejposvátnější je pro mě spánek, potrebuju taky hodně slunce a tepla, takže teď momentálně trpím jak zvíře. Hrozně rád koukám na filmy, dokumenty a rozhovory, je to pro mě způsob relaxace kterým si zároveň doplnuju informace a pohled na svět. Taky mám teď rozečtený čtyři knížky, ale u toho hodně bojuju s časem, potřebným klidem a svoji lenosti.

Co mi ještě dělá dobře? To se do médií ani napsat nemůže... Takže zkráceně party? Mám rád, že u toho vypnu a naladím se s ostatníma na stejnou vlnu. I když čím sem starší a kocoviny jsou horší, tím víc se učím se sebou pracovat i jinak. V poslední době jsem se začal zajímat o buddhismus, líbí se mi, že je zalozenej na práci s vědomím a vlastníma myšlenkama, to je něco, co jsem vždycky dělal a neustále dělám.

Co děláš proti šedi?

Snažím se žít naplno, zajímat se o dění kolem sebe a užívat si každou vteřinu svýho života. Protože čas je jediná věc, kterou nám nikdo nevrátí.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.