Share |

Vyzkoušeno: GS Eladen na nehty a vlasy

Vyzkoušeli jsme vitaminový preparát, který má zachránit vaše skomírající nehty a zdecimované vlasy.
foto GS

Když jsme byly se sestrou malé, prohlížely jsme módní časáky. Sestra koukala na šaty a boty a vůbec styling a mě hypnotizovaly rozlité a smíchané laky na nehty. Hlavně proto, že jsme měly od rodičů zákaz si nehty lakovat, pokud nepočítám lak průhledný, což je ale houby lak, když je vám 12 a v Bravu je jako příloha modrý lak se třpytkami. Teď už si ale nehty lakujeme ostošest, což, jak každý ví, není zrovna šetrná paráda.

Vyzkoušeli jsme tedy přípravek GS Eladen, který má po době X přinést kladný výsledek Y v podobě krásných a zdravých vlasů, kůže a nehtů. Bobule neobsahují nic podezřelého, naopak, mají vašemu organismu dodat mimo jiné vitamin B, A, E, železo, zinek, měď a navrch keratin. Výsledek ještě není finální, experiment pokračuje.
 
Po dvou třech týdnech zobání přípravku se stalo neskutečné: viditelné zpevnění a zlepšení nehtů, jak v reklamě „možná jste se tak narodila“. Velká euforie, protože v mojí osobní historii podpory růstu nehtů je tato bobulová léčba zatím jedinou, která aspoň nějakým způsobem přinesla kladný výsledek.
Nicméně po dalších třech týdnech se efekt pomalu vytrácel. Ačkoliv mám podezření i na příznivý vliv na hebkost vlasů a pokožku na hlavě, celkově se zatím výsledek nedá uzavřít, protože stále zbývá několik platíček vitaminového zázraku. Jeho zatím dlouhodobější neúspěch nicméně přičítám hlavně extrémním podmínkám předvánočních, vánočních a povánočních večírků, kterým byl zkoušený organismus vystaven. Druhou variantou je klasické krátkodobé zhoršení stavu v průběhu kůry coby náznak, kterak je tělo zaskočeno přísunem nedostatkových vitaminů. Jsme v půlce experimentu, po jeho skončení vás budeme informovat o výsledném efektu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.