Share |

Vyzkoušeli jsme: Veganské balzámy na rty Hurraw!

foto Hurraw

 
Bez balzámu na rty to nejde ani v tak mírné zimě, jaká je letos.

 

Vyzkoušeli jsme novinku na našem trhu: Balzámy Hurraw z přírodních surovin, veganské a v zábavně zploštělém balení.

 

Prubli jsme několik variant a ani jedna nás nezklamala.

 

Balzámy existují v řadě příchutí. Některé najdete i jinde, některé jsou unikátní. Zajímavá je "Chai spice", v ČR pod názvem Masala, s vůní skořice, kardamomu, zázvoru a koriandru. (Složení: skořice, kardamon, sladký mandlový olej, kandelilový vosk, kokosový olej, jojobový olej, kakaové máslo, ricinový olej, olivový olej, vitamín E.) Je exotická, milá a neobvyklá.

Pro milovníky tradičnějších vůní tu je mandle nebo třeba Pomeranč.

 

Samozřejmostí je, že balzám se neotvírá, ani při dělším pobytu v kapse kalhot se nerozblemcá, ale při styku se rty se krásně roztírá.
 
Použít se dá ale i jinak: Nos odřený od rýmy či vysušené zóny na rukách vám za ty různé olejíčky a vitamíny poděkuje taky. Vyzkoušeno!
Všechny balzámy Hurraw! jsou z čistě rostlinných surovin. Rostliny, ze kterých se dělají, vyrostly  přirozeném prostředí, tedy žádné "jezeďácké" plantáže a skleníky. Oleje, které se do nich používají, jsou lisované zastudena, což znamená, že v nich zbyde víc důležitých pěsticích a pečujících látek.
Specialitkou, která nás hned po masale nadchla v testu nejvíc, je noční péče, balzám obzvlášť nadupaný prospěšnými látkami. Velmi doporučujeme.
Dovozce o něm říká:
Extra silný, krémový a bohatý na výživové složky. Tento balzám má opravdu čarovnou moc. Zatímco vás vůně vanilky ukolébá do sladkých snů, heřmánek modrý, který je proslulý svými protizánětlivými účinky, bude pečovat o krásu vašich rtů.
Přečtěte si o hlavních léčivých složkách:
Avokádový olej - mimořádně vysoký obsah vitamínu A a E. Je bohatý na esenciální mastné kyseliny, a proto je velmi doporučován na citlivé a často popraskané rty.
Šípkový olej - zdroj vitamínu A a vícenenasycených mastných kyselin, zejména gama-linolenové. Vynikající regenerační, pěstící a hojivé účinky ideální pro suchou a zralou pleť. Intenzivně ošetřuje a vyhlazuje pokožku vašich rtů.
Olej z Mokřadky (Limnanthes alba) - úžasné hydratační a změkčující účinky. Jelikož krásně drží na rtech, nehrozí přes noc ztráha vlhkosti pokožky vašich rtů.
Arganový olej - je velice vyhledávanou aktivní látkou v kosmetických produktech. Arganový olej je totiž opravdovým pokladem mezi ostatními oleji! Obsahuje vysoké množství aktivních látek, jako vitamín A, E a F, esenciální mastné kyseliny, kyselinu linolovou, flavonoidy a karotenoidy (výrazné antioxidační účinky, které jsou ideální pro boj s chronickými opary), nenasycené mastné kyseliny omega-3 a omega-6, a je proto velice cenný pro ošetření pokožky.
Jeho výroba je prováděna ručně ženami v berberských vesnicích nejen kvůli zachování tradic, ale zejména pro zachování všech důležitých látek, které olej obsahuje. Díky jeho stále rostoucí popularitě ve světě se tak významně zlepšily pracovní podmínky a sociální postavení berberských žen.
Složení: kandelilový vosk, kakaové máslo, kokosový olej, avokádový olej, sladký mandlový olej, ricinový olej, olej z růže šípkové, olej z Mokřadky (Limnanthes alba), arganový olej, vitamín E, vanilka, peruánský balzám, výtažek z heřmánku modrého.
Balzámy můžete koupit na bangbag.cz/10-balzamy-hurraw 
(Většina je za jednotnou cenu 119 korun, jen noční a SPF 15 stojí 129 - při platbě převodem je poštovné zdarma).
 
  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.