Share |

Vyzkoušeli jsme: Mýdlo Lush s HOUBAMA!

foto jk

Lush je kultovní kosmetika. Vyrábí se ručně a jmenuje se vtipně. A pokud jste si mysleli, že ingredience v mýdle nemůžou být zábavné, tak se pletete.
 
Pro Halloween letos Lush vytvořil sadu novinek, samozřejmě jsou všechny ekologické a skoro úplně bio a bez přidaných chemikálií. Nejužitečnější a nejzábavnější se po probití se kupou věcí v krabici jeví býti voňavé veganské MÝDLO S HOUBAMA.
 
Jmenuje se Fairy Ring Soap. V obchodě bude vypadat jako houba - s dveřma a oknem, protože Halloween. My jsme dostali výseč z válce, ve kterých bývají lushí mýdla obvykle, ale to neva, protože puntíky jako na mochomůrce to má taky. Mýdlo je červené a obsahuje houby, protože jsou zdravé. 
 
Voní zvláštně. Anglické bloggerky tvrdí, že houbově, ale kdo je lushí fanatik už leta a kupoval si krém Celestial ještě v pidiobchodě v Kaprovce, ten spíš ucítí závan tohoto skvělého krémíku - příapdně dominantní jasmín. Trochu zemitější, ale žádná houbovka to neni (pokud vám zavoní, vězte, že stejná bude nová vůně Lush z řady Gorilla Perfumes, která bude uvedena na trh později). Mydlí uspokojivě - moc nepění, ale to je u eko mýdel pravidlem. Ruce nechává provoněné víc, než je zvykem, což je další plus. Jediný malý zádrhel je stejný, jako u lushích věcí už roky, takže nepřekvapí: červená hmota trošku barví nádobku, ve které máte mýdlo. Dá se to snadno smýt, ale je třeba s tím počítat a vyhradit houbě třeba podšálek od hrníčku, který jste mrskli po tom blbci.
(Disclaimer: Nepodporujeme domácí násilí a bylo to pouze pro ilustraci.)
Lush Fairy Ring Soap bude v prodeji od 4. října v Palladiu i eshopu https://www.lushcz.cz
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.