Share |

Vyhrajte vstup na house party se Shur-i-Kanem i věcné ceny

foto archiv pořadatelů

 

V sobotu 18.června roztančí pražský klub Yes deephouseová a techhouseová londýnská ikona Shur-i-kan, který zavítá už podruhé do České republiky, tentokrát na party Say Yes. Na ní mimo něj vystoupí i domácí Dj's Manio, Subgate a Petr K.

V souvislosti s tímto eventem pro vás pořadatelé party připravili možnost dostat se na tento večírek a zároveň vyhrát zajímavé ceny od design shopu Merry Go Rando a značky Bobble, která vyrábí designové filtrovací lahve na pitnou vodu, které můžete využít v době blížící se letní festivalové sezóny.

Soutěžní otázka zní:

Pro který prestižní zahraniční label je Shur-i-kan klíčovým producentem?

1, Freerange records

2, Nightphunk recordings

3, Soma

1. místo: hodinky Merry go rando s vlastním designem budoucího majitele v hodnotě 1100,-Kč  + 2x vstup na party Say Yes

2. místo: 1x filtrovací lahev Bobble + 2x vstup na party Say Yes

3. místo: 2x vstup na party Say Yes

Děkujeme značkám Bobble a Merrygorando, které poskytly ceny do této soutěže.

POZOR, pořadatelé party vzkazují: Ceny se budou předávat výhercům pouze na party Say Yes. V případě nevyzvednutí výhry v den konání akce 18.6.2011 v Yes klubu, ztrácíte na výhru nárok! Jiný způsob předání není možný a nárokování jakékoliv kompenzace taktéž není možné.

 

 

Odpovědi posílejte na protisedi@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ SHURIKAN, vyhrávají první 3 správné odpovědi.

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:

Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Sohlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdkyoli bezplatně na adrese správce odvolat.

 

 

 

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.