Share |

Vlasy od Rollandu jsou maximálně LOHAS!

foto: PR

Tradice, respekt k přírodě i k lidem, pokora – to jsou hlavní osy protínající myšlenky firem a lidí, kteří se k tomuto smýšlení hlásí. „Žijte zdravě, užívejte s mírou, myslete na planetu a myslete na lidi. Buďte upřímní k sobě i svému okolí, žijte na rovinu a natolik udržitelně, abyste se za své jednání nemuseli stydět. A do pojmu ,jednání´ započítejte cokoliv, co děláte během dne, to, co doma jíte, jaký odpad za sebou zanecháváte, v čem perete, čím jezdíte, jak mluvíte s lidmi, případně jaké zlo/dobro předáváte vašim dětem,“ takový je udržitelný životní styl, který můžete společně s pojmy bio, eko a fair trade začlenit pod smýšlení ve stylu LOHAS (Lifestyle Of Health And Sustainability). Inspirovat a informovat se o LOHASu můžete např. ZDE, na webu, který vám odpoví na otázky, jak šetrně pečovat o rodinu, domácnost i planetu a pokusí se vám přinést inspiraci v podobě rozhovorů, reportáží a vlastních zkušeností z terénu a ze života.

Nesnášíte nálepky? Potom jen zkuste žít udržitelně! ... U D R Ž T E svůj život a planetu hezkou a zdravou pro nás i pro další generace. Konečně se můžete projevit… a to například tak, že budete nakupovat lokálně, myslet globálně, budete tolerantní k multikulturalismu, otevřete dveře pomoci druhým a od producentů jídla, módy i komerčních výdobytků budete žádat kvalitu, netoxičnost, zdraví, chuť a naprostou transparentnost!
 

LOHAS účes
Jak vypadá ideální LOHAS přístup k zákazníkům? Ptejte se u Rollandu!
 
TRANSPARENTNOST NENÍ NAIVITA… na etiketách je označen původ všech složek, snadno tak zjistíte, jestli je získána z biodynamického pěstování, organického zemědělství nebo eticky za férovou cenu. Jestli hledáte certifikace, dosáhli jste vyššího levelu – Rolland má certifikaci na jednotlivé ingredience a tím je obchod celkově ještě férovější.

100% EFEKT vs. ZERO CHEMIE… Těm, kdo nevěří, že efektivita přírodní kosmetiky může být stejná jako u konvenčních produktů, Rolland dokáže, že je to naopak! Například Ekolak na vlasy Sculpting Mist luxusně tuží a vlasy nelepí; v linii ošetření vlasové pokožky Hair Spa najdete biodynamicky pěstovanou šalvěj nebo tymián, které si směle můžete nasypat i do krmě. Bez čeho se Rolland obejde, se dozvíte ZDE.

NENÍ EXTRAKCE JAKO EXTRAKCE … Čisté oleje, pryskyřice, vosky, másla a emulgátory rostlinného původu – to vše je klíčem k efektivitě vlasové péče Rolland OWAY. Když Julie ve svém známém monologu o Romeovi prohlašuje: „Copak je po jméně? Co růží zvou, i zváno jinak vonělo by stejně“, má u všech všudy pravdu. Ovšem stejně, jako Romeo není Pepa z depa, není ani růže jako růže.  Záleží, kdo ji vypěstoval, v jaké vyrostla půdě, jestli byla ošetřována chemií, kdy ji sklidili a za jakých podmínek vyextrahovali to nejlepší – proto hledejte v kosmetice kvalitní ingredience, odpoví vám svou vůní a mnohem lepší účinností – přívlastky bio, eko, organický a biodynamický mají smysl!

4D… Neplaťte za jednorázový zážitek v kině, dopřejte si ho každý den ve své koupelně. Efektivní a šetrné přípravky Rolland ocení v první řadě vaše OKO – vaše koupelna už nikdy nebude obyčejná se skleněnými lahvičkami Oway; váš HMAT si užije texturu obsahu a tam, kde je to možné, jistě i Brailovo písmo;  vaše CHUŤOVÉ POHÁRKY mohou ozkoušet nejednu naši složku (například byliny/koření z rituálů Hair Spa) a váš ČICH si určitě nechá líbit sofistikované vůně zcela v duchu italské tradice bez nejmenší stopy chemie.

Hraj fér… Jestliže některé firmy tlačí na své dodavatele natolik, že jejich zaměstnanci nedostávají férovou mzdu a pracují neomezeně a v neadekvátních podmínkách, Rolland jde přesně opačným směrem. Zcela ve stylu LOHAS hledá sám své dodavatele v Austrálii, Africe a Amazonii a stará se o jejich lepší život.

Nebalíkuj… Aby se snížila produkce CO2, který nás všechny prostě dusí, nebalte… netřeba krabiček, Rolland balí své produkty do hnědého lékárenského skla (pro lepší zachování vlastností obsahu) a hliníkových tub (v ČR odevzdávejte na několika sběrných místech), štítky na produktech nejsou lakované a všechen papír má certifikaci FSC z kontrolovaných lesních zdrojů.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.