Share |

VAPIANO představuje speciální menu na zimu

foto: VAPIANO

VAPIANO přichází s receptem, jak vdechnout chladným šedým dnům život! Už žádný stesk po slunci, pestrých barvách a dobré náladě. Speciální menu Colorlicious rozehraje všechny vaše smysly a skvěle vás občerství.
 
Ne, ani v zimě nemusí naše chutě a oči strádat. A ano, i v zimě se dá jíst nápaditě a z „fresh“ potravin. Stačí, když se k tomu postaví mistři vapianisté a za chvíli před vámi stojí oběd nebo večeře, díky kterým snadno zapomenete, že za oknem je pod nulou a ráno se vám nechtělo vstávat. Chybí vám dnes spíš červená, žlutá nebo zelená? Možná právě barva napoví, jestli si tentokrát máte vybrat polívku, salát, pizzu nebo těstoviny a dáte-li si navrch ještě dezert. I v případě menu Special Colorlicious můžete být kreativní a každé z nabízených jídel si nechat upravit přesně tak, jak to máte rádi. Vapianisté milují zákazníky, kteří vědí, co chtějí i ty, kteří potřebují poradit.
 
Ve VAPIANO jsou všechny suroviny čerstvé v každém období a za každého počasí. Zapomeňte na unavenou zeleninu nebo bylinky! V téhle restauraci všechny ingredience vypadají a chutnají přesně tak, jakoby vám je farmář právě utrhl pod nosem. Nezáleží, jestli si z nich necháváte připravit něco speciálního, originálního anebo stálou klasiku, z VAPIANA budete právě teď odcházet ještě s větším úsměvem než kdy jindy. Nenechte se příliš unést, abyste nezapomněli na kabát!
 
Menu Special Colorlicious najdete v obou VAPIANO pražských restauracích – v Quadriu i v OC Chodov – a také ve všech dalších VAPIANO provozovnách na světě. To abyste věděli, že když si oblíbíte žlutý salát nebo červené těstoviny, nebudete nikde strádat.   
/WEB/
 
NOVÉ MENU:
ŽLUTÝ SALÁT 169 Kč
Žlutá čočka, žluté kostičky manga, cibule, jarní cibulka, kostičky žluté papriky v delikátním žlutém curry dresinku na friseé salátu. Posypáno kozím sýrem a koriandrem.
 
ŽLUTÁ BRAMBOROVÁ POLÉVKA malá 39 Kč, velká 49 Kč
Krémová bramborová polévka s jarní cibulkou, krutony nebo křupavou slaninou.
 
ČERVENÉ TĚSTOVINY 169 Kč
Červené campanelle se sušenými rajčaty, bílou cibulí a červenými cherry rajčaty v omáčce pesto rosso s červeným vínem, máslem, černým pepřem, bazalkou a citronovou kůrou. Ozdobeno kousky buvolí mozzarelly.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.