Share |

Soutěž o lístky na koncert elektro-popových Cut Copy

foto: PR

Jestli jste fandové kapely Cut Copy, pak máte super příležitost vyhrát dva lístky v naší soutěži na jejich koncert, který se uskuteční 21. 4. v Praze v Lucerna Music Baru.
 
Stačí zodpovědět následující otázku a zaslat nám do redakce správnou odpověď s předmětem zprávy "Cut Copy" nejpozději do 16. 4. 2014 do 12.00 poledne. Společně s odpovědí uvádějte také své jméno a telefonní kontakt na vás. A vše pošlete na e-mail  souteze@protisedi.cz. Vyhrají první dva autoři správné odpovědi.
 
Otázka do soutěže zní:
 
Z jaké země pochází skupina Cut Copy?
a) Nový Zéland
b) Austrálie
c) Kanada
 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.