Share |

Přivítejte prázdniny s kapelou Cut Copy

Svou první plnohodnotnou koncertní sezonu zakončí pražská MeetFactory 30. 6. ve velkém stylu: svou tuzemskou premiéru si zde odbudou australští Cut Copy!
Přivítejte prázdniny s Cut Copy
Cut Copy / foto: MeetFactory

 

Než se vydáte užívat si muziku pod širým nebem, stavte se ještě jednou v klubu. České "poprvé" electro-popových Cut Copy, které se uskuteční poslední den školního roku v MeetFactory, totiž svou energií strčí do kapsy nejedno z "velkých" jmen tuzemského hudebního léta.

Čtyřčlenná partička z Melbourne, jež funguje od roku 2001, patří mezi nejvýraznější zástupce australské "nové elektro vlny", kam se společně s nimi počítají třeba také The Presets či Van She. Na svém kontě mají doposud tři alba, přičemž to letošní jménem Zonoscope vynesli do nebe snad všechna renomovaná hudební media s výjimkou britského NME.

O kvalitě jejich živých vystoupení pak dostatečně výmluvně vypovídá nejen účast na takových festivalech jako Melt, Sónar nebo Pitchfork Music Festival, ale i šestidílné video z červnové show v Argentině, jehož první díl najdete zde.

Pokud byste si tenhle divoký synthpopový večírek rádi dali na vlastní kůži, bude vás to stát 450,- Kč + poplatky v předprodeji sítí Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream nebo 550,- přímo na místě. Začíná se ve 21:00.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.