Share |

Report: Burton Špindl Spring Sessions

Uzavření letošní zimní sezóny pod burtonovskými křídly ve Špindlerově Mlýně
Osmým ročníkem Burton Špindl Sessions se tento víkend zdárně uzavřela poměrně povedená zimní sezóna. Zdařilou akci doprovázelo slušné klima, nedělní deštivý chill out už patrně nikomu nevadil a poskytl dobrý důvod k refreshi po bohatém večerním off programu konaném v prostorném party stanu.
 
Akreditovaní jezdci předvedli velké věci - jak na velkém corneru umístěném ve spodní části areálu Svatý Petr, tak během downhillu, half pipe a dalších částí jarních závodů.
Vyvrcholením akce, patrně i nejatraktivnější část pro diváky, byly výkony na corneru, kde „okřídlení“ rideři ukázali Špindlu, jak se létá na sněhu. Soutěžily jak ostřílené známé firmy, ale i mladé naděje českého snowboardingu, některé sklízely zasloužené ovace, naladěné hudbou z područí DJs N´Zym, Mikea Trafika, Robota a dalších. 
 
Zmiňovaný večerní off pragram nabídl jak klasiku v podobě mnoha českých DJs, tak i sobotní rozprouděné bandičky Fast Food Orchestra, která asi nejvíc rozvlnila možná trochu zbroušené kosti všech zúčastněných jezdců a fanoušků. Přes Big Boss Stage, tedy „strejce“ českého rappu, především Oriona a Vladimíra 518 jsme prošli tracky jako Můj rap, můj svět, ale i šli Du Dolu a hloub…do noci k britským Krafty Kuts. Tento mezinárodně slavný DJ, který během života spolupracoval s tak zvučnými jmény jako The Prodigy, Fatboy Slim či Rolling Stones, byl pomyslnou špičkou svatopetrského údolí, než předal stage dalším ověřeným českým DJs jako DJ N´Zym, Mike Trafik a DJ Jorgos.
 
Přes bohatý denní program po divoké živé tři party večery lze snad jen vytknout a do příštích ročníků doufat v trochu silnější promo celé akce, které by mohlo přilákat jak více diváků, tak i budoucích stars, které by mohly přelítnout i Corner českého nebe.
více o akci zde

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.